Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
:-) Witam wszystkie pociechy z grudnia 2006. Ja tez mam dzidzie z tego miesiąca Emilkę. Mam nadzieję, że uda nam sie nawiązac bliskie kontakty z innymi. Pozdrawiamy!!!!
Królik dostał magicznej choroby - spuchł mu napletek
Niezbyt ścierwo reaguje na antybiotyk - ciągle jest spuchnięty, a to już tydzień leczenia, ale zwierzak chociaż w końcu trochę zaczął jeść...
No mam nadzieję, że się sam uleczy, na razie wygląda że idzie ku dobremu.
U mnie w rodzinie ja mam zęby magiczne - w ogóle się nie dziurawią, a mój brat nie ma zęba bez dziury. Drugi brat - jak moje, żadnej dziury. Wyszły nam trojgu pierwsze ząbki w 5 miesiącu - identycznie.
Ja na razie patrzę, ale nie zanosi się u małego na zęba. Chyba go jednak męczyła kupa. Bo już się pozbył koleżanki kupy i wesolutki. A ślini się na potęgę, ale to pewnie jeszcze potrwa ze 3 miesiące hehe.
Hania zaczela sie slinic wlasnie w 3 miesiacu zycia, a pierwszy zab wyszedl jak miala 6 miesiecy,wlasciwie dwie dolne jedynki na raz i potem pol roku ciszy, dopiero jak skonczyla rok zaczely kolejne zeby rosnac i wlasciwie teraz to chyba reszta na raz idzie, ma w tej chwili 9 zebw a standardowo powinna miec 16