reklama

mamusie grudniowe:)

roni super ze Dzony zdrowy!!
jaki wielki :)
moj ostatnio dostal 4 na probe i bylo ok wiec dokoncze paczka 3 i potem przerzucam sie na 4
aaa i zapomnialabym poleciala dzis paczka do Ciebie

a ja juz u tesciow siedze, na swieta sie zwleklam tutaj

degupage jest do boskie, jest w necie instrukcja krok po kroku do tego super

reklama
a tak wogole to fakin siet potrzebny mi orungal a moj gin moze przyjac mnie za 1,5 tyg kuzwa :no:
nie mam juz dojsc do apteki i strasznie jestem zla, musze komus podpierdolic bloczek z recepatami bo mnie szlag trafi :-)

aa i dostalam skierowanie do chirurga na usuniecie znamienia
mo dermatolog stwierdzil ze to włokniak a ja swoje wiem ze to trzeci sutek

nieistotna idz do apteki i powiedz ze doniesiesz recepte, daj im swoje dane i ok

my tak dajemy "swoim" pacjentom ale najbardziej mnie wkurza jak ktos obieca ze przyniesie recepte a nie przynosi

a teraz recepty sa numerowane i jak sie lekarz zajarzy ze nie ma kilku numerow to zglasza do NFZ i numery sa blokowane i przekazywane do apteki, a tam program apteczny wychwytuje zablokowane recepty

tak powinno to dzialac, nie wiem czy dziala bo jeszcze nie mielismy nigdy zablokowamego numeru

dopadła mnie grypa żołądkowa:sick: Wczoraj od popołudnia cały czas wymiotowałam.. tak się odwodniłam że aż mąż mnie do szpitala taksówką zawiózł a tam od razu kroplówki. trzy godziny mnie trzymali. Potem jak do domu wróciliśmy (było troche lepiej) dopadło mnie rozwolnienie, leciało ze mnie jak z kranu:sick: Dziś do południa jeszcze zdychałam, miałam gorączkę i napierdzielała mnie głowa. Wymioty ustały. Teraz czuje się mało wiele lepiej ale to jeszcze nie jest Ok.
Mój mąż też dzień wcześniej był chory; silna migrena, wymiotował z bólu. Był w szpitalu porobili mu badania i wykluczyli najgorsze.

Nawet nie wiecie co my teraz przeżywamy w domu, i jeszcze do tego trzeba się Filipem zająć...

Kinga ja ci naprawde wspolczuje. Kuruj sie dziewczyno. Wracaj predziudko do zdrowia!
Ja dzis nie mam juz sily, plecy od stania w kuchni mi odpadaja.

kinga duzo zdrowia zycze

nonek a swieta u ciebie?

bo u mnie tak, ale wszystko goscie przynosza, ja tylko lokal daje i troche sprzatne jak mi Hania i Helen pozwola:-D

jakbym jutro sie nie pojawila to juz dzis zycze wam

wesolych swiat

reklama
Ja swieta u siebie??? No co ty, na glowe nie upadlam. Obiecalam jedynie, ze zrobie dwa mazurki. A Julce, ze zafarbujemy jajca. Poza tym mialam jeszcze ytroche innej roboty i tak sie to wszystko naskladalo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry