reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
MY tez się wczoraj chrzciliśmy i Luckymamy Dominiczek też:tak:
Zdjęcia wrzuce jak tylko znajde chwilke:-D
Olinek był super grzeczny
Imprezka w restauracji do 20.00
Potem jeszcze w domku troszke
Fajnie było :-D
Roni jak masz szanse to jedź i odpocznij
Ja tez bym CIe z chęcią zaprosiła ale jestem w bloku u rodziców i nie mam warunków ale jak tylko do domku wróce to śmiało przyjedź:tak:tutaj wieś, świerze powietrze i spokój:cool2:

Wrzucasz w garnek z wodą i od momentu zagotowania 2 godziny. Potem zalewasz wodą zimną, kilka minut, otwierasz i wpierdalasz:-D.
Mi taka puszka zajmuje 2 dni:-)

...a du.pa rośnie....

Roniak - skarbie trymaj się!!! masz pociąg z Gdańska o 11:25 i jesteś we Wrocławiu o 18:00, ja ciebie odbiorę i zawiozę do Kici... tu masz jedną przesiadkę, ale są też pociągi bez presiadki ale o 5 rano i o 15... tyle, że dłużej jadą...
ja tylko na chwilkę wpadłam, bo jestem zmęczona...

Całuski...

Roni a jak masz ochote to mozesz zostac jeszcze u mnie we Wroclawiu na dwa dni i jakby co to Macieja lub Kate Cie zawiezie,a moze wszyscy podjedziemy do Kici. Ja jakby co to zapraszam serdecznie.

roni wiem ze wizja w pocigu z malolatem to raczej hardkorowa opcja ale jak sie jednak zdecydujesz jedz!!
my obiad u siostry mojego taty i babci, kolacja u nas
bsz
do tego prezentacja slajdow z mojego dziecinstwa hehe
zarcia full opcja ;-)
pol godziny ladowalam zmyware
ufff
wczoraj po obejrzeniu "nigdy w zyciu" stwierdzilam ze nie ma bata, musimy wybudowac dom pod warszawa hehe
i ja co rano bede jadla latem sniadania na tarasie :cool2:
takze jedziemy ogladac ziemie w zalesiu na ktora namawiaja nas nasi znajomi :cool2: :cool2: :cool2:

w weekend ma byc pogoda miodowa
no i sie zastanawiam, czy jechac do berlina do mojej siostry na szalenstwa zakupowe, bo jedzie na 2 dni moj wujek
czy jechac do gdanska do mojej przyjaciolki
sped 4 czarownic, rozstala sie z facetem po kilku latach i pewnie ostre balety
a ja to co najwyzej sobie popatrze hehe

albo zostac u rodzicow i leniuchowac z moim facetem caly weekend w ogrodzie:confused:

reklama
pewnie ZAPRASZAM!!
bedzie super :-)

Chlopa pogonie na troche z domu to sobie spokojnie poplotkujemy ;-)
lozeczko dla Johna tez mam wolne (do wyboru drewniane, turystyczne lub wiklinowe :-) )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry