reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
no wlasnie
ale ten gdansk to mi srednio
bo beda tam 3 najwieksze lobuziary
w tym jedna ktora wlasnie wrocila z mediolanu i nie widzialysmy sie z rok hehe
takze wiem ze bedzie party every najt, podrywanie facetow, tance i picie zoladkowej po murkach hehe

sugar, faktycznie, jak ten czas zapierdziela..
a powiedz, (nie wiem, chyba juz pytalam, mam skleroze) jak zareagowala rodzinka, znajomi na takiego wielkiego niusa? :-)

i po swietach... ja zmeczona, az mi sie pisac nie chce nic...

swieta i po swietach...ufff...nie ma jak w domu.
My jezdzilismy do tesciowej na swieta codziennie pol godziny autobusem
i zanim z mała wyszlismy to ja musielismy zmeczyc aby w wozku odpadła bo na zywca nie umie jeszcze jezdzic,bo za malo widzi:-) :-) :-)
.U teciowej mozna powiedziec ze ok:wściekła/y: juz malo na glos sie wtraca i jak gada to Waldkowi bo wie ze jej odpowiem conieco:-) :-)
Mala miala dwie drzemki...jedna 4 godziny i druga jej lekko przerwalam abym mogla ja uspac na droge powrotna(musze obudzic bo nie zasnie, a w wozku jak pada to budy nie odslonie, a jej nudno w wozku):-) :-) no i afere kreci tesciowa bo DZIECKO BUDZE z twardego snu:no: :no: a dziecko z lekka drzemalo bo co 15 minut dydka jej wkladalam bo sie przebudzala:-D :-D :dry: :dry: jak to latwo gadac i wychowywac cudze dzieci a jak co do czego to jak dziecko zapłacze to krzycza :szok: :szok: ojej :szok: :szok: wez ja odemnie bo nie moge jej uspokoic:-D :-D a ja beke krece i mowie przeciez Alunia musi jesc bo babcia każe wiec kto jest chetny aby nakarmic(nie ma lasu rak chetnych osob)

Asia - jeśli chcesz zacząć od nowego akapitu po prostu klikasz enter. Dwa entery to będzie juz odstę między linijkami;)));-)

Olewaj teściową. Teściowa to nie rodzina:-D

Roni pewnie!!
mozesz przyjechac kiedy masz tylko ochote!!
ja jestem z malym do konca czerwca w domu na bank!
pozniej sie zobaczy!
mysle ze cieplutko juz sie niebawem zrobi takze kombinuj :-)

EHH wiecie załamka
szukam w necie ciekawych ogloszen nieruchomosci i stwierdzam ze pojde do sklepu po trzy kartony od bananów:-) :-)

za kredyt 180 000 trza przez 38 lat placic rate 1000 wiec wiadomo ze do pracy wracam :wściekła/y: :wściekła/y: ale za 180 000 to ja moge 2 pokoje do kapitalnego dostac....szukam okazji i jakos jej nie widac:szok: :szok: :szok:

a maja lokale staniec:no: :no: chyba tate za rok za granice wysle bo tu nawet garba za darmo sie nie dorobimy:eek: :eek:

znikam prasowac

reklama
sugar ja bym zakupy wybrala, mam tego ttalny niedosyt a uwielbiam
poza tym imprezy w ciazy, hmmm to nie dla mnie:baffled:

co do mieszkan, ostatnio znow zaczelam patrzec na ceny i juz k.rwa srednio metr w wawie 10 000zl fak, zwariowali, czyli za takie mieszkanie jak bym chciala to okolo 1 000 000 zl w stanie surowym bossko

alusia i mamusia asia chyba jakis skrot twojego nicka trza wymyslec bo za dlugo pisac hehehe wreszcie twoje posty sie fajnie czyta:-D

roni jedz dziewczyno, moze jakas trojmiejska mamusia ci pomoze dostac sie na dworzec i heja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry