reklama

mamusie grudniowe:)

Laski trzymam kciuki za zdrowka waszych maluchow
Ospie i katarkom mowimy zdecydowane Nie :)

Kasia ja karmie w foteliku

Kura mać nie wiem jak to moje dziecko funkcjonuje albo bigunka albo nic ech
ostatnio robil w piatek rano a bąki wali jadowicie smierdzące :):-)

reklama
faktycznie z tymi lekarzami...
ja mysle ze kazda matka instynktownie wie co dobre dla jej dziecka, bo sluchajac wszystkich do okola mozna zglupiec!!
ja tez karmie w foteliku samochodowym
maly dostal specjalny fotelik do karmienia ale w instrukcji jest napisane ze jest od 6 miesiaca wiec jeszcze nie uzywam!

Ja swoje lekarce nie ufam wcale, ale nie mam alternatywy
wydaje mi sie ze maly ma cos nie tak z zebrami, jego glowa jest stresznie powichrowana a ona to olewa, moglaby chociaz przy mnie sprawdzic tak dla spokoju
durni lekarze
ja powinnam byc lekarka :)

Nieistotna - może Filipek nie ma witaminki D3? to może być objaw tej główki, żeber no i tego ciemiączka. Jeśli tak - moze warto jednak zmienić lekarza?

Moja Natka dostaje teraz witaminkę D3 bo ma ,,za płaską'' główkę (zniekształca się od leżenia - znaczy,że za miękkie kości). Podobno każde dziecko cycowe powinno dostawać tą wit., dzieci butelkowe tylko mają jej w mleku tyle ile trzeba - a czasem też trzeba jeszcze zwiększyć dawkowanie.

Roni - A NIE MóWIłAM???? hehe:-D:-p:eek::szok::tak: Dasz radę. Spoko. Tylko im później tym gorzej. Uwierz chociaż teraz. Ja miałam IDENTYKO z Alą.. i tak przez dwa i pół roku....:szok::wściekła/y::no:

Po twojej mała. I to dwa. Po jednej i po drugiej stronie. A nazywa się CYCE:-)

Spoko. Dasz radę. Jasiek po prostu kocha ciebie i twoje mleczko - dajesz mu to co najlepsze.

Ja z tego zrezygnowałam (choć nie do końca) - może jestem wyrodna, ale za to szczęśliwsza, spokojniejsza, wyluzowana... chyba o to chodzi.

Dita jemu glowka juz sie splaszczyla
a dostaje tak jak ma zalecone 1krople dziennie
przy tym strasznym poceniu dawalam mu 2 krople (samowolka) i ustąpiło

chyba musze wywalić znów kase prywatnie :sick:

reklama
nieistotna dawaj mu nawet 3-4 kroplew dziennie
lepiej zapobiegac bo potem mozesz miec powazne klopoty z malym
to juz nie ma zartow
a lekarza zawsze mozesz zmienic
nie lekcewaz bo krzywica to powazna sprawa i potem bedzie problem

Nowe wątki

reklama