reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Roni mógł się "ugryźć" dziąsłami.. i stąd taki ślad na policzku.. a reszta.. hmm.. a może są to te nieszczęsne afty.. możesz przesmarować mu buzię Aphtinem na sterylnej gazie i powinno przejść..a jeśli to nie afty to i tak aphtin mu nie zaszkodzi..

Dziewczyny moje kochane ELO po Świętach:-)
Było super:happy:
Przyjechał Tomek i stwierdziliśmy że ochrzcimy Minisia:tak: I nagle przerażenie jak:confused: :szok: Pojechaliśmy z dziećmi do ksiedza który w progu juz zaczał na nas patrzeć jak na oszołomów i powiedział że absolutnie mamy sobie wybić to z głowy, że wszystkie takie sprawy trzeba było zgłosić do środy (my byliśmy w sobotę:baffled: ) i zamknął nam drzwi przed nosem.
T stwierdził ze bedziemy upierdliwi i poczekamy, kiedyś wyjdzie.:laugh2:
I otworzył drzwi pytając o co chodzi, więc my mu że chcemy prosić Go o ochrzczenie Minisia, spojrzał na nas znowu, prychnął:eek: i zapytał że niby kiedy:confused: to my mu że w niedzielę. Jakby go zcięło z nóg:dry: , ale spytał czy mamy wszystkie dokumenty, powiedziałam ze mamy i jakoś nas przyjął:laugh2: :happy:
I tak to mamy ochrzczone dziecko:happy:
Obyło się bez imprezy i wszystko było git.
I teraz mam do kupienia młodemu prezenty, bo dostał kaskę:happy:

Sa_raa wielka ogromniasta buzia:-):happy:
Roni jedź:tak:
Kicia wielka jesteś:-)
Nieistotna wywal teściową z balkonu głową w dół:-)
Kate zdrówka :tak: Lil przeziębiony, Miniś kicha:sick:
..aenye dzięki za odp;-)
asia super:-)
Sugar podziwiam Ciebie i Twój niesamowity głód życia:-) .Jesteś naszym barwnym ptakiem. Normalnie ściskam Ciebie mocno!:tak: :-D
Kasia_z z tego zyliona wyrośnie wiec przebieraj, ubieraj ile i w co sie da;-) :-)

Kate trzymam kciuki zeby Nati sie nie zarazila!
Roni pisala ze za tydzien najwczesniej moze, no i bedziemy czekac na ladna pogode bo narazie straaaasznie pizga!
oczywiscie ZAPRASZAM do mnie na spotkanie! :tak:

Roni moze John przycisnol warge dziaslami :confused: albo zeby sie wyzynaja :confused:

Sugar no to bedzie niespodzianka :), rodzice tez jeszcze nie wiedza?

Luckymama no i super macie juz z glowy!!

No to byl pelen wrazen dzien. Ale najwazniejsze- umowa przedwstepna za nami. Do lipca tego roku bedziemy wlascicelami ziemskimi! Wrazenia dla nas niesamowite.
Bede jutro nadrabiac zaleglosci na BB, dzis chyba z wrazenia strasznie boli mnie brzuch i ide spac.
Ucalujcie wszytkie bobaski grudniowe od cioci Nony i Majeranki, ktora zamiast spac cwiczy przekladania z pleckow na brzuch( a robi to juz praktycznie jednych ruchem).
Buziaki dla wszystkich!

lucky :zawstydzona/y:

nie mowie jeszcze ale moj S mnie ciagnie zeby powiedziec hehe
moja mama bedzie very hepi jestem tego pewna, zreszta jak wszyscy
wczoraj dowiedzielismy sie ze nasi przyjaciele beda mieli dzidziusia hehe
wlasnie wrocili z wyjazdu: laos, kambodza, tajlandia i wynalezli wyspe w tajlandii gdzie koniecznie chca jechac z dziecmi :tak: :-D
ich termin to grudzien czyli bedzie mlodszy o rok od ignasia i rowiesnik naszego malolata nr 2
strasznie sie cieszymy, no i mieszkamy obok siebie

mnie zlalapal jakis szajsowaty katar i leje mi sie z nosa woda z glutami
i wogule ble
ale daje rade

malpka grzeczna jak aniolek i jest kolorooowooo

popsułam sobie dziecko
i chyba mi tesciowa rzuciła urok na niego

z dnia na dzien bylo coraz gorzej a teraz to juz wogole tragedia
mam na mysli uzaleznienie od cyca
mały sie darł - dostawał cyca i teraz nie rusza sie bez niego :baffled:
wieczorne usypianie trwa okolo poł godziny, potem niby zasnie a jeszcze przez godzine musi miec cyca w buzi bo inaczej krzyk i placz jak na chwile z ust wypadnie
nie zasnie bez cyca
a ja zamiast z tym walczyc daje tego cyca dla swietego spokoju by zasnął choc na chwile, a nie mam sily bujac go godzinami

jest strasznie
a ja mam suty jak z reklamy mentosa na 5cm dlugie :cool2:

malego porypalo i budzi sie w nocy co 2h, wogole spi niespokojnie
i nie zdarza sie by zanal sam z siebie :(

Roni super ze sie zdecydowałaś :)

Nonek gratulacje rozpoczecia " sukcesu" :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry