reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kinga więc masz jeszcze kilka dni. Cierpliwości i nie płacz bo maluszkowi będzie smutno. Poza tym już 19tego będziesz prawie tydzień po terminie z OM i już będziesz musiała się zgłosić do szpitala.

Masz rację... dziekuję za pocieszenie, troche mi lepiej.
Ide teraz na miasto, mam pare rzeczy do kupienia i przy okazji troche pospaceruję. :happy:na razie dziewczyny GŁOWA DO GÓRY komandoski;-)

SMS OD RONI:- info od męża Malwinki
SA_RAA URODZIłA! 3.600, 10 punktów, czarne włoski!

Teraz info od Roni - Jaś urodzi się w niedzielę, jak nie oxy to cc, chyba ,ze coś nowego wyskoczy

Aniu,trzymamy kciuki!!!

GRATULACJE sa_raa !!! jejku jak wspaniale:-) teraz tylko szybciutko dochodź do siebie i wracaj do domku ze swoją kruszynką. Ale się pewnie cieszysz:-) i się doczekałaś..

Roni za ciebie trzymamy wszystkie kciuki, już niedługo też bedziesz miała swojego bobaska jejku jak się cieszę z waszych szczęść! :-)

Sa raa, gratulacje;-);-) wracaj szybko do sil.

Kasia, termin z usg mam pare dni wczesniej, przy czym z tego przed 12tyg wychodzilo w ogole 2tyg wczesniej.
a dzis bylam u ginki i nadal szyjka zamknieta, dziecko wysoko i takie tam...
mówi ze może byc jeszcze ze 2tyg.
a 23go mam przyjsc po skierowanie na patologie.
mam tego wszystkiego dosyc, *****
IDE RYCZEC

hej!!!
Ufff...w końcu sobie usiadłam,od samego ranka chodzę i mam dość :-p.Byłam na mieście i u lekarza i wiecie co mi powiedział....że jestem już w terminie(wiadomo) i że za tydzień możemy się już nie spotkać na kolejnej wizycie...no chyba że malec się uprze i nie będzie chciał wyjść.Ale z tego co widzę to każda dziewczyna która ma chłopaczka to zawsze przenosi ciążę.Ciekawa jestem jak będzie ze mną?:-)

reklama
Kulka nie pakusiaj bo dzidziusiowi też smutno i rzeczywiscie nie bedzie chciał wyjsc na taki smutny swiat szybko :)
ja też sie juz niecierpliwie
wziełam sie za sprzatanie, goniłam ze szmatką jak szalona, może to da małemu do zrozumienia ze pora wychodzić.
lekarz zapraszał mnie na dzisiaj do szpitala w ktorym pracuje jakbym chciala rodzic wczesniej. ale chyba wole poczekac na bieg wydarzeń bo to troche oddalony od mojej miejscowosci szpital. jeszcze mi odrobinka cierpliwości została :)

Do góry