• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kurcze, ale tu nastroje, jak mój ostatnio - wyję prawie cały czas, takie mam napady...
trzymam kciuki oczywiście za Piotrusia i Filipka, Witam Pingwinka.
A z tym hasłem to mi wszystko jedno. Może być.

Cześć!!!

Ja też mam doła; mały często płacze (podejrzewam kolkę).Nosimy go na zmianę z mężem;krzyk jest tak przeraźliwy, że czasem nie wytrzymuję i też wyję.

Trzymam kciuki z Kasię i Ilonkę!Będzie dobrze!!!:tak:

Nie jest za dobrze

Maly caly dzień robił jazdy i złamałam sie i podalam mu smoka
mam wyrzuty sumienia z tego powodu i czuje sie z tym zle

Maluszek nadal ma zółtaczke :-(:-(
Bylismy dzis na USG brzuszka, jutro idziemy na chwile do szpitala zrobic reszte badań, mam tez nalapac siusków na posiew moczu

Wazylismy go, przytyl równo kilogram czyli dosc duzo
pan na usg powiedzial ze maly ma powiekszoną watrobe i zapytal czy go nie przekramiam. W przyszlym miesiacu ma przytyc mniej! bo jego watroba musi odpocząc
tylko jak ja mam mu ograniczyc jedzenie?
jak nie ssie cyca to robi mi jazdy a ja nie mam juz sily, wole dac mu cyca niz bujac na rekach

ciagle boli go brzuch, marudzi i coraz czesciej ulewa
jego kupki w polowie to same grudki niestrawionego mleka
jago watroba nie daje rady

nieistotna dawaj smoka i nie miej wyrzutow sumienia!
Jak dajesz cyca to po prostu je, ja nie wiem dlaczego jest taki lek przed smoczkiem dziecko przeciez ma ten instynkt ssania, jedno bardziej drugie mniej

jesli chodzi o grudki w kupce to dzis polozna mi powiedziala ze to norma, pytalam ja o to bo u Helenki jak nie ma zatwardzenia to tez sa grudki
trzymaj sie kobito, glowa do gory, na pewno bedzie dobrze:-)

kicia ja nie zalatwialam tego zamknietego watku, ale z tego co wiem to trzba napisac do moderatora i zglosic taka chec, a potem dac moderatorowi liste wtajemniczonych, ktorych dopuszczamy do tego watku i juz

ja jestem za:tak:

lece karmic Hanie, chyba zeby jej rosna kolejne bo styraszne jazdy mamy, lo matko i Helenka sie budzi
pa

Ilonka - ojojoj... trzymaj się!!!
Spróbuj Małemu dać mleko modyfikowane... a swoje ściągaj, aby nie stracić... przez dobę albo dwie... i zobaczysz jak zareaguje...
ja Małej mojej daję do picia herbatkę z hippa na poprawienie trawienia... może też spróbuj?
dobrze, że przytył, to znaczy, że nie ma zapalenia dróg moczowych...
a smokiem się nie przejmuj... lepszy smok niż jego paluszki /szczególnie kciuk/ i lepszy smok niż twój sutek... zobacz jaką mam piękną i dorodną starszą córę... a smoczek był od pierwszych dni...i nic się nie stało... teraz też dajemy smoka... i jest OK. Poza tym, dzieci lubią ssać i mają ten odruch... smoczek, to naprawdę nic złego!!!

Kate probowalam z Bebilonem ale maly po nim plakusial
a lekarka dzis stwierdzila ze nie ma potrzeby dawac
co do grudek to wiem ze sa normalne ale bez przesady, polowa kupki to wielkie grudy, za kazdym razem

daje mu herbatke koperkową z Hippa, co prawda niewiele ale zawsze cos
mam tez zakupioną tę ulatwiająca trawienie
a sama pijete na laktacje
dopóki nie minie żółtaczka apetyt malego bedzie zaburzony
ale ta kr... nie chce mu przejsc

Zdradźcie kobietki co to za herbatka na trawienie??

Kasiu trzymam kciuki:tak:
Nieistotku współczuje z całego serca:-(

A no i spóźnione ale szczere wszystkiego NAJ...w Nowym Roku:cool2:

Nieistotku nie przejmuj sie tym smokiem, jesli malemu pomaga, uspokaja go to przeciez nic strasznego! lepiej niech sobie pociumcia niz ma ciagle
plakac!
bedzie dobrze!!
dziewczynki Dita, Oczekujaca nie smuccie sie, wychodzcie z dola!!wygadajcie sie, moze pomoze, to cos konkretnego czy poprostu hormony szaleja??

reklama
ja przy Hani mialam takiego mega total dola ze hej, teraz jakos odpukac mnie ominelo, szczerz powiem ze chyba dlatego ze nie walcze o to karmienie piersia i nie jestem tak uwiazana, pewnie jak maz pojdzie do pracy i dwie babeczki dadza mi do wiwatu to mina mi troche zrzednia ale na razie jest git:tak:

dziewczyny trzymajcie sie mocno, na szczescie ten dol dosyc szybko mija, no i macie kolezanki z bb:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry