reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
sugar garulacje, ja najlepeij rozumiem co czujesz, niedawno sama bylam w szoku i tez nie do konca sie cieszylam, ale 9 miesiecy robia swoje:tak: , luz bedzie dobrze

Sugar, dasz radę, zobaczysz jak twój supergrzeczny Iggy podrośnie już nie będzie tak źle. Przynajmniej odchowasz drugiego, zanim Iggy zacznie bunt dwulatka :-) Trzymaj się i nie dawaj dołowi!!!

ogladam spongeboba na canal plus i juz mi lepiej zamowilam sobie tez lazanię ;)

kate pytanie do Ciebie
jestem na macierzynskim
porod 16 grudnia
kiedy musze juz zlozyc L4???
i rozumiem ze wychowawczy mi nie przysluguje jesli pracowalam przed pojsciem na zwolnienie ciazowe 3 miechy

kur wa ale mnie leb boli

ja tez pierwsze co to do kompa

SUGAR GRATULACJE!!!!!!!!!!!

pewnie teraz to wszystko wydaje ci sie z kosmosu ale jeszcze troche, oswoisz sie z mysla i bedziesz sie cieszyc!!
popatrz sobie na malego mikruska i pomysl, ze bedziesz miala drugie takie cudo!!!!!!!!!!!! beda sie super razem bawic!!
przeciez niebawem i tak mieliscie sie zdecydowac na drugie!
wszystko sie ulozy!
wezmiecie nianie albo dziadki pomoga!
na weselu siostry jeszcze nie bedziesz miec brzucha wiec pobalujecie i tak!
na wakacje spokojnie mozesz sie wybrac, ja w 3 miesiacu polecialam do maroka gdzie zrobilismy dwa tys km i luzik!

rozumiem ze lekarz potwierdzil ciaze :confused:

Sugar gratulacje!!!
Teraz Ci ciężko i nie możesz się oswoić z tą myślą ale tak jak mówią dziewczyny- będzie dobrze a 9 miesięcy robi swoje.
A co do wychowawczego żeby z niego skorzystać musiałabyś być zatrudniona conajmniej 6 miesięcy przed porodem i mieć umowę na czas nieokreślony.
Ale jest dobra wiadomość dla Ciebie. W momencie jak urodzisz swoje drugie cudeńko otrzymasz becikowe ale już nie 1 a 2 tys PLN!!! Jak dziś załatwiałam u siebie w kadrach wychowawczy to pani mnie namawiała na kolejne dziecko..hehe.. ale jak postarasz się o trzecie w ciągu dwóch lat od urodzenia drugiego dziecka to becikowe jest już 5 tys i renta rodzinna na 10 lat. Więc może warto o tym pomyśleć.. hehe..

reklama
sugar... jejku, ja sie prawie poryczalam przy kompie...

powiem ci jedno...

JA TEZ CHCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zazdroszcze ci normalnie tej wpadeczki... ja mojego m tak latwo nie namowie, tylko wpadka pozostaje (choc z moim apetytem na seks ostatnio jest slabo)...

I OGROOOOMNE GRATULACJE!!!! zobaczysz, radosc przyjdzie z czasem... pomysl o tych wszystkich wspanialych chwilach, ktore niedawno przezylas :-) ten maslany wzrok twojego synusia, ktory kocha cie bezwarunkowo za wszystko... bedziesz miala teraz dwa takie szkrabusie wpatrzone w ciebie jak w obrazek... do kompletu z trzecim, najwiekszym - twoim facetem, ktory chyba cie zje ze szczescia :-)

BRAWO!!!!

Do góry