reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

mamusie grudniowe:)

Dita - spoko biustonosz będzie OK:tak:
bo ja mam F, a tu mi cycki wyłażą
więc D będzie OK
I przypomniałam sobie:-D ZRÓB TEST!

Ech... już nie komentuję dzisiejszego zamieszania
bo i po co???

reklama
ojoj my matki polki okazalysmy sie slabe itp.
moze moja propozycja byla dobra, zrobic zamkniety watek mamus grudniowych i nikt nie ma dostepu..uznalysmy z nonkiem w ogloe ze scruffy zle sie wyrazila i zrobila sie z tego jazda:-(rzeczywiscie bez sensu sie stalo:eek:

Przykładne słownictwo piszę!!!!!!! H..uj Cię to obchodzi!!!!!!!!!!

Najbardziej mnie wkór..wiło że obrażają Kate!!!!!!!!
I że piszą że ja napisałam o tej Lasce idiotka i że kopnę ja w dupsko!!!!!!
A co ich kurw...a to obchodzi ja nie zaglądam na ich wątki!!!!!!!

czarna spokojnie...nie warto sie denerwowac...
ja sie dzisiaj aklimatyzuje w domku!! tesknie za morzem, och jak tesknie, a w ogole to szok bo w te upaly to nad morzem bylo super a sto km dalej juz masakra, jak zajechalismy na miejsce tobylam w szoku jaki upal, ale Agatka na szczescie dobrze znosi taka pogode, choc rok temu byla bardzo marudna w tym okresie, tylko tym okresie:crazy:

Jakie Wy tu wyszukane słownictwo macie, przykładne mamusie:szok:.

grunt ze istnieja tak przykldne osoby i matki jak Ty MamoAntosia
ktore posluguja sie odpowiednim i wyszukanym slownictwem a nie takim szlamem jak co poniektore tutaj

dzieki temu ten swiat jeszcze nie runal

ale jak to mowia wolnoc tomku w swoim domku wiec proponuje nie zwracac uwagi na nasze niewyszukane slownictwo w naszym niewyszukanym domku :rofl2:

Jezu, sugar - kocham cie za twoje obiektywne odpowiedzi

kate.... - zrobiłam.....musiałam....:sorry2::sorry2::-D
No musiałam, bo robiłam dziś prześwietlenie zęba - wolałam być pewna że nie jestem;) no i nie jestem;)

reklama
Do góry