reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hehehehe:-D:-D:-D

A ja dziewczyny nie wiem, co zrobić na roczek:eek:
5 grudnia to środa, to tak ni w duu... ni w oko
mogę zaprosić rodzinkę i znajomych na kawkę, torta i won do domu;-)
albo zrobić większą imprezkę /miała być łączona z moimi imieninami/
ale nie wiem kiedy:confused:
w weekend mam szkołę /i muszę być/
potem jest już weekend przed świetami, to nikt nie przylezie, bo zakupy, gotowanie, sprzątanie, sranie w banie:-)
potem już święta i co???
Chyba zrobimy sobie sami w domku i tyle:-p
poza tym Pawła sis rodzić ma właśnie 5-go i raczj się nie pojawią
w ogóle, to połowa mojej rodziny ma jakieś urodziny, itp. w grudniu, hehehehe:cool2:
Sama już nie wiem:baffled:

mi przypada w poniedzialek:tak:ale wszyscy chca w niedziele lub sobote:-(liczylam na mniej roboty bo mam duza rodzinke a to tydzien przed swietami:szok: ja bym chciala my, dydek i rodzice:tak:

hehehe - i my o samo zrobimy:-D:-D:-D;-)
Ewentualnie z moimi rodzicami i tyle;-):tak:

A ja poinformuję rodzinkę, że jest kawka i torcik bez zobowiązań /czytaj: bez imprezy, alkoholu, itp/
kto będzie mógł to może wpaść, zrobię elastycznie od 4 do 6 grudnia:tak:
cięzko mi tak zebrać wszystkich

Idę spać, dobranocki:-)

!!! Aha - seta dla Nat !!!

witam wszystkich mam mały problem moja córeczka jest strasznie nerwowa od kilku dni strasznie marudzi jest nie do zniesienia niewiem co jej jest poprostu ręce opadają

u nas mega impra w zamku, najpierw swieta potem urodzinki i tak az do Nowego roku. bedziemy miec ze 14 osob na wlosciach przez prawie 2 tygodnie :szok:

sama niewiem bezprzerwy chodzi i jeczy płacze normalnie masakra w nocy śpi ładnie ale dzień to horror

reklama
Do góry