reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
czipy to taka karta na której śa Twoje dane (adres,pesel,numer kary,kasy itd)
daję sie ja w rejestracji i pielęgniarki rejestrują cię na jej podstawie do lekarza

laski zaraz chyba polecę po ten test-chodz i tak w niego nie wierze :no:
Agaton powiedzmy że dla nas to nie bedzie tragedia
bedziemy musieli jakoś sobie poradzić;-)
normalnie aż cała się trzese z wrażenia

A prowadziła któraś z Was kalendarzyk małżeński????
Bo czytałam własnie że jak ma się temp.37st to doszło do zapłodnienia
a ja mam ponad 37!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roni świntuchu:-D:-D:-D

czarna teraz jak masz faze wszystko bedzie dla ciebie objawem ciazy
u mnie pierwszym i pewnym ciazy jest czeste sikanie :)

Roni - teraz dopiero zauważyłam prawdziwe znaczenie tej emoty....:cool2::cool2::cool2::-D

czarna - no wiem, wiem, co to są c(z)ipy,hehe, tylko u nas nawet planu nie ma żeby takowe mieć;-) Jeszcze z 10 lat:dry: Co najmniej:dry:heh:dry:
Moim objawem było powiększenie biustu:cool2:I sikanie i temp też. I brak @ też:cool2::cool2:

nie bedziemy ci radzic
ja bym zrobila test (mam kupe w domu po 2zl z allegro:) )
moj gin jak bylam w 4tyg nic nie zauwazyl - jelop
a inny w 6tyg pokazal mi bijace serduszko
wiec moze w srode sie dowiesz
tyle ze osiwiejesz
moze betke zrob?

reklama
A mój gin każdą babkę przychodzącą z brakiem @ odsyłał na test ciążowy- dopiero po dwóch negatywach wysyłał na betę i potem dopiero działał w celu pozaciążowego ustalenia braku @;-)

Do góry