reklama
Panienki wezcie mi pomózcie. Probuje skopiowac link do suwaczka i wychodzi mi X

.
jakby któraś mogła

to jest link z gotowym juz suwaczkiem
http://women.evenhealth.com/image/c...ay=weeks&name=NIESPODZIANKA&timezone=1&bg=bg-

jakby któraś mogła

to jest link z gotowym juz suwaczkiem
http://women.evenhealth.com/image/c...ay=weeks&name=NIESPODZIANKA&timezone=1&bg=bg-
Jukka
Zaangażowana w BB
Nieistotna-ja mam ostatnio tak caly czas ze raz@ jest a w nastepnym cyklu jej nie ma i tez mam stresa z tego powodu.Ale lekarz zmienil mi piguly na inne i mam nadzieje ze bedzie juz
normalnie.Moze tez powinnas zmienic na inne?
Czarna-ja tez mialam taka historie ze zdjeciem rtg ze jeden lekarz stwierdzil ze nic nie ma a inny jak to zobaczyl to powiedzial ze jest zapalenie pluc
normalnie.Moze tez powinnas zmienic na inne?
Czarna-ja tez mialam taka historie ze zdjeciem rtg ze jeden lekarz stwierdzil ze nic nie ma a inny jak to zobaczyl to powiedzial ze jest zapalenie pluc

część kobitki
widzę że znowu jakaś fala złych fluidków.... ach niestety jak nie urok to.......przemarsz wojska... ale będzie dobrze no bo co ........przecież musi

czarna widzę że przeprosiłaś się z fasolką
, no to super... ale powiedz jak Nikola odebrała tą wiadomość o ciąży
widzę że znowu jakaś fala złych fluidków.... ach niestety jak nie urok to.......przemarsz wojska... ale będzie dobrze no bo co ........przecież musi

czarna widzę że przeprosiłaś się z fasolką

Agutku Nikolka że dostała szoku to mało powiedziane. Powiedziałam jej w drodze na zakupy aby zmniejszyć jej reakcje, ale nie udało się. Na tą wiadomość staneła i głosno powiedziała JESTEŚ W CIĄŻY!!!!!! wszyscy dookoła wiedzieli
)
Kate jeszcze raz dzięki
)
Kate jeszcze raz dzięki
K
Kinga85
Gość
i dzień zleciał.... wieczór już praktycznie.
Umówiłam sie dziś na wyjscie z kumpelą aby sie nieco odchamić a co
dobrze mi zrobi.
Miłego wieczorku życzę!
Umówiłam sie dziś na wyjscie z kumpelą aby sie nieco odchamić a co

dobrze mi zrobi.
Miłego wieczorku życzę!

reklama