reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

Witam przed południowo:))
Dziś znacznie lepiej zarówno z Laurunią jak i ze mną:cool2:. Wczoraj pogadałam z moją malutka fasoleczką poprzepraszałam ją i takie tam. Jest fajnie.

reklama
Nieistotna-ja mam ostatnio tak caly czas ze raz@ jest a w nastepnym cyklu jej nie ma i tez mam stresa z tego powodu.Ale lekarz zmienil mi piguly na inne i mam nadzieje ze bedzie juz
normalnie.Moze tez powinnas zmienic na inne?

Czarna-ja tez mialam taka historie ze zdjeciem rtg ze jeden lekarz stwierdzil ze nic nie ma a inny jak to zobaczyl to powiedzial ze jest zapalenie pluc:szok:

część kobitki
widzę że znowu jakaś fala złych fluidków.... ach niestety jak nie urok to.......przemarsz wojska... ale będzie dobrze no bo co ........przecież musi:confused::tak:
czarna widzę że przeprosiłaś się z fasolką:tak:, no to super... ale powiedz jak Nikola odebrała tą wiadomość o ciąży

Agutku Nikolka że dostała szoku to mało powiedziane. Powiedziałam jej w drodze na zakupy aby zmniejszyć jej reakcje, ale nie udało się. Na tą wiadomość staneła i głosno powiedziała JESTEŚ W CIĄŻY!!!!!! wszyscy dookoła wiedzieli:))

Kate jeszcze raz dzięki:))

i dzień zleciał.... wieczór już praktycznie.
Umówiłam sie dziś na wyjscie z kumpelą aby sie nieco odchamić a co:cool2:
dobrze mi zrobi.
Miłego wieczorku życzę!:happy2:

reklama
czarna no fajnie zareagowała:happy2:, a jak na dzień dzisiejszy szok minąłi jest ok, ......czy może jakiś bunt nastolatki:-(

Do góry