reklama
Nonek, jo jo, prawda, ja o Mirenie, bo Dita o Mirenę pytała.
Też bym ci polecała zwykła wkładkę, jak Maja
A propos lekarzy i pytań, to w pl połowa lekarzy nie pyta i nie bada wątroby - dlatego mówię o tym, że jak cię Dita nie spyta lekarz to nie znaczy że nie masz przeciwskazań. Ogólnie możesz zaryzykować, ale najpierw musisz pozbyć się kamoli z brzucha, a potem jak bierzesz tabsy czy inne hormościerwo (plajsterki, mirena) to co miesiąc badania - ok. 20 zł dodatkowo. No i jak wyjdą podwyższone to odstawić. A mi po 3 miechach tabsów zrobiła się żółtaczka, nowe kamole i szpital.
Nonek, hehe, koło z chemii. Ja bym poszła dla rozrywki :-)
Też bym ci polecała zwykła wkładkę, jak Maja

A propos lekarzy i pytań, to w pl połowa lekarzy nie pyta i nie bada wątroby - dlatego mówię o tym, że jak cię Dita nie spyta lekarz to nie znaczy że nie masz przeciwskazań. Ogólnie możesz zaryzykować, ale najpierw musisz pozbyć się kamoli z brzucha, a potem jak bierzesz tabsy czy inne hormościerwo (plajsterki, mirena) to co miesiąc badania - ok. 20 zł dodatkowo. No i jak wyjdą podwyższone to odstawić. A mi po 3 miechach tabsów zrobiła się żółtaczka, nowe kamole i szpital.

Nonek, hehe, koło z chemii. Ja bym poszła dla rozrywki :-)
Nonek - walnij sobie C2H5OH i się ucz.........
Dita - to niedobrze, ze masz takie podejscie:-(
Miłka
ok nie wibrator, to moze Ostrzeżenie - strona tylko dla dorosłych - Aukcje internetowe Allegro

Dita - to niedobrze, ze masz takie podejscie:-(
Miłka

reklama