reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

Atol, no generalnie nie bój żaby, na pewno nic nie jest. :tak:A nie możesz zagadać żeby ci jakieś skierowanie normalny lekarz dał, że miałaś przypadek w rodzinie, albo coś naściemniać? Pewnie wszystko ok, ja też z typu z twardą głową, spadałam notorycznie z trzepaka na beton i nic mi nie było. Znowuż jak tak rzyga znikąd to trochę strach, warto by się dowiedzieć od czego to.

Kinga, wow, jaka zmiana! Też się nie mogę doczekać efektu :-)

Kate, mam nadzieje, że psina będzie ok :tak:

reklama
zapisze ja jutro do neurologa, najpierw postaram sie normalnie panstwowo (juz chodzila, wiec chyba kolejnego skierowania nie musze miec), a jak bedzie odlegly termin (pewnie bedzie) to prywatnie i zobaczymy

najgorsze ze T znow chory, prawie 39 stopni goraczki,a przeciez ledwo tydzien temu skonczyl zwolnienie:angry::angry::angry::angry:

teraz musi isc do pracy jutro 5-17 rewelacja i pojutrze tak samo jak przezyje, a wsobote kurs 9-18, a tego to juz przelozyc sie nie da

normalnie syf z tymi chorobami, juz mam dosc

tylko teraz czekam jak dziewczyny sie rozloza, a potem znow ja ( a przeciez katar mam caly czas i ucho mnie boli:angry::angry::angry::angry::angry::angry:)

Dziewczyny wiem ze macie racje i ja zawsze mowie jej ze ostatni raz cos jej szukam itp a ona to wykorzystuje.Podre pyska i na tym sie konczy.Chyba naprawde musze zmienic podejscie.

Czarna-te dziewczyny nas wykoncza kiedys psychicznie
Aenye - moze maly ma gardlo chore ze nie chce nic cieplego jesc tym bardziej ze was tez cos drapie
Atol-nas tez zasypalo.Bylismy nawet na sankach tzn Julka jak zobaczyla sanki to zaczela plakac i za nic nie chciala na nich usiasc.:no:

atol, ja juz tez rzygam taka wiosna.. nie mam ZADNEJ radosci z tego sniegu. jak go bylo troche zima to bylo cudnie, z mlodym na spacerki itp.. a teraz wylegarnia chorobsk, u mnie cala rodzina zalatwiona :angry: przez rodzinne swieta, hehe.
a pamietam, ze w liceum niemal co roku dzien wagarowicza spedzalam z pifkiem na plazy ze znajomymi :baffled: erghhhhh

czarna, no moj ma cos dziwnego w zebie, niby wyszedl, ale dziaslo biale, spuchniete, tak jakby wystaje kawalek skory.. no nie wiem, cos tam sie paprze lekko, moze to od tego, a moze mi sie wydaje :-p zobaczymy jutro.

ide wyjac kisza z piekarnika ;-)

kate biendy piesek trzymam kciuki i czekam na relacje
atol ja bym coś pościemniała jak Kasia_z pisze i poszła bym dla świętego spokoju
..aenye u nas choroba była w pełni w święta i się skończyło na rozległym zapaleniu gardła myśle, że jak Was drapie to jego też i dotego to jedzenie mi pasuje:baffled:a no i czekam na efekty sesji zdjęciowej;-)
kinga no ja też czekam z niecierpliwością na rezultat - sama często zmieniam fryzury ale do krótkich już nie wróce!!
Sugar gratki zakończenia choróbsk w domu!!

pogoda za oknem rewelacja śnieg śnieg i jeszcze raz śnieg
czy komuś się tam u góry nie poprzestawiały święta??

no i byłam u lekarza jutro o 12 mam zabieg wymrażania nosa no i mam nadzieje, że mi przejdzie ten syf kichaczkowy bo już nie wyrabiam:wściekła/y:

Dita - no moja diagnoza słuszna /którą postawiłam po googlowaniu przedpołudniowym/
czyli Saba ma ropomacicze
generalnie to wycięcie macicy z jajnikami uratuje jej zycie
a co po operacji, to zobczymy /jak zareaguje na narkozę, czy nic tam więcej nie ma, powikłania, itd./
a w sobotę będę sama dawać jej zastrzyk:baffled:

reklama
Do góry