reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

a ja ogladalm u can dance i nawet nie wiedzialam ze jakis mecz byl:-p

wypije herbatke i smigam spac, jutro znow pobudeczka 6 rano:crazy:

no i dzwonie jutro do lekarza i zapisuje tego mojego glona:dry:

dobranocka

reklama
elo dziewczeta

PIEKNA ZIME MAMY TEJ WIOSNY nieprawdaz?

pojechalam ze znajoma z mala na kontrole i jej malym i jak wyszlysmy to samochod byl TOTALNIE zasypany sniegiem, trzeba bylo odsniezac
na ulicach wszystkie luje jezdza 30 na /h i dupa
wyglada jak w bajce choc wiem ze jutro bedzie mega breja! ble
od sb ma byc cieplo...zobaczymy

mloda juz gites
jeszcze przez 10 dni takie profilaktyczne inhalacje

jukka zmien zmien bo potem bedzie tu lejt i bedzie problem

kate bedzie dobrze
moj pies dozyl 16 lat, a mial z 4 operacje polamanych nog, niezliczona ilosc szwow po swoich wojazach i gryzieniu sie z innymi psami , jak byl malenki przeszedl koci tyfus
a na stare lata dostal biedak padaczki praktycznie nic nie widzial i nie slyszal
a i spadl z balkonu jakos jak mial 15 lat...
umarl nam w zeszla zime
psisko niezniszczalne
a byl to maly kundelek wziety ze schroniska :tak:

ach
jeszcze dzisiaj pani w sklepie poprosila mnie znowu o dowod bo kupowalam 3 piwa hehe

też na to ciepło czekam!!!!
a Panią w sklepie bym oświeciła z uśmiechem, że mam dwójke dzieci
tylko się cieszyc, że tak młodo się wygląda:cool2:

reklama
oj wierze Ci kobieto:tak:

obiecałam sobie, że pójdę dzisiaj grzecznie, wcześnie spac
a tu co?? środek nocy a ja siedze:-p

ide się położyc:sorry2:

Do góry