reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
ej, no co wy...??
co to za kataklizm wywial wszystkie grudniowki z grudnia?? :-)
co to za kataklizm wywial wszystkie grudniowki z grudnia?? :-)
przez to wylogowywanie...potem logowanie ponowne a potem wyświetlanie białej strony BB tzn pustej...to mi się coś robi ....a w pracy ostatnio mało czasu na takie historie
... no nic już więcej nie będę na to narzekać
... no nic już więcej nie będę na to narzekać
joasia17
grudniowa mamka 2006
Juz jestem ale tu naprawde pusto.
Mati dostal silnej biegunki i goraczki 39.8 ,wyladowalismy w szpitalu na Polanki no i stwierdzono wirusa ,dostal jeszcze zapalenia ucha no i dwustronne zapalenie migdalkow ,goraczka podobno przez uch
dwodniony byl w srednim stopniu wiec zdazylismy na czas.
Mati dostal silnej biegunki i goraczki 39.8 ,wyladowalismy w szpitalu na Polanki no i stwierdzono wirusa ,dostal jeszcze zapalenia ucha no i dwustronne zapalenie migdalkow ,goraczka podobno przez uch
czarna551
Fanka BB :)
Patrycja sto latek kochana
joasia całusy dla Matiego-biedulek:-(tak się musiał męczyc:-(
joasia całusy dla Matiego-biedulek:-(tak się musiał męczyc:-(
Joasia - faktycznie przeżycia straszne.... Zdrówka dla maluszka
Kurcze, u nas leje od południa, brzydko, ponuro... a ja jutro znowu do pracy, nawet napić się porządnie nie mogę;-)
Dziś Ala zapytała mnie czy przyjdę na zakończenie roku szkolnego bo ma mówić wierszyk, a na dzień mamy tez nie przyszłam....Myślałam,że się popłaczę....przeciez nie dostanę wolnego nawet jednego dnia....
jesuuuuu..... ja chce na zasiłek....
nie ch ja nie wytrzymam....

Kurcze, u nas leje od południa, brzydko, ponuro... a ja jutro znowu do pracy, nawet napić się porządnie nie mogę;-)
Dziś Ala zapytała mnie czy przyjdę na zakończenie roku szkolnego bo ma mówić wierszyk, a na dzień mamy tez nie przyszłam....Myślałam,że się popłaczę....przeciez nie dostanę wolnego nawet jednego dnia....
jesuuuuu..... ja chce na zasiłek....
nie ch ja nie wytrzymam....
reklama