reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

mamusie grudniowe:)

heh - kasia - Andrzej moze, jak najbardziej, był już jako mama na dzień mamy, pójdzie na zakończenie, ale Ali zależy na mojej obecności. Właśnie sobie obiecuję że ostatni raz małej odmawiam. Nie moge poświęcać rodziny dla pracy. Nie za te pieniądze.

reklama
ello, ja sie witam ;-) z Masa przy cycku, ale zawsze :-D

Dita
, wspolczuje.. okropne, takie dylematy :-(

Joasia
, bidulek maly.. zreszta wy oboje :-( pewnie sie nameczyliscie okropnie.. a maly nie dziwne, ze sie teraz boi, skoro sie tyle nacierpial!.. jej :-(

u nas nudy ;-)

reklama
Elo. Przylazłam sie zameldować że żyja:-)

Aenye spóźnione życzenia naj naj na urodziny:-)
Asiu współczuję przezyć. mam nadzieję że teraz bedzie git:-)
No Nonek prymusie wielkie gratulacje!!!:-)
Kasiu jak zdrówko:confused: Lepiej troche czy nawrót na całego:confused: Pozdrawiam.
Dita jak przeczytałam o Asi, to przyznam - mokre oczy. Dramat:-(
Roni buziam;-).

T przyjechał. Na 2 tygodnie:happy:

Do góry