reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

mamusie grudniowe:)

Jasiek dalej marnie je :-( strasznie sie martwie

a to Lula
116s51s.jpg

reklama
o kurcze ale czarnuszek - Roni - śliczna, po prostu słodka i śliczna!!!!!! Ciekawe czy te śliczne czarne włsoki już jej tak zostaną:-D:-D:-D
Normalnie nie mogę:-D:-D

Roni - co do Jasia - moja Natka właśnie to ścierwo przechodzi, wczoraj przez cały dzięń zjadła tylko kromke chleba a dziś po południu mała miseczke rosołu, poza tym tylko lekkostrawna herbatka....
No i dziś ma goraczkę.
Po takim wirusie organizm dziecka, a zwłaszcza żołądek dochodzi do siebie nawet i tydzień, a czasem i dłuzej, nie martw się, będzie dobrze:tak::tak:

Roni, przecudna córcia :-):-):-):-) Pisz jak ty się czujesz, kochana :confused:

Co do Jaśka to nawet 2 tyg. może być kiepsko z jedzeniem. Pamiętam był wątek o tym tu na forum parę miesięcy temu (z serii moje dziecko je tylko danonki i trwa to juz tydzień) a propos krążącego rotawirusa. Musi dojść do siebie chłopak i tyle. :happy2:

Roni przesliczna kluseczka! I wloski ma przecudne, naprawde:)

Za to moje dziecie mialo wypadek, spadla ze schodow. Byla podroz na pogotowie, bo brode sobie mocno przeciela, na szczescie skonczylo sie na plastrach sciagajacych. Ale wrazen, nerwow i krwi bylo co niemiara.

Aniu super, że już w domku!!!!!!!Buziam Was mocno (ps. wstaw taką fotke Luli na której wygląda jak Jasio plisssss)no i pisz jak się czujesz!! CO do Jasia to Olivier po rota 2 tygodnie nie jadł normalnie także luzik spokojnie. A jak na Lule zareagował?

Nona!!! buziaki w brode Królewny

Dita dawaj foto kiecek! Szybciorem!

Kasia_z jak samopoczucie u Was?

My właśnie wróciliśmy ze spaceru i zaraz idę kłaść Mapeta spać

nonek - uojoj........ a to ci Mańka - jezu, to dziecko jest niesamowite:szok::-D:-D
dorbrze że wszystko dobrze, ucałuj w bródkę:tak::tak:

sa_raa - hehe, może przebiorę się i zrobię sobie zdjęcia na tle mojej sypialni;-)pomyślimy;-)

roni swietna dziewczynka z tej twojej Blanki:happy2:

dita zdjecia koniecznie

nonek maskara normalnie, dobrze ze nic powaznego

sluchajcie czy polpasiec moze byc u dziecka?

Hanka juz od jakiegos czasu ma po jdnej stronie ciala, pod pacha takie krostki, a dzis powiedziala ze ja to boli:eek::dry:, ale czy to prawda to nie wiem

w kazdym razie nie znika i jakby nawet wiecej i przechodzi na noge:dry::dry:

fak a ja od jutra na zmiany smigam i nie wiem jak to z lekarzem bedzie:no:

reklama
Dita ciagle zapominam ci napisac, ze zazdroszcze gotowej sypialni i masz koniecznie pokazac zdjecia!!! I sukienki tez bardzo prosze mnie tu zaraz na forka wrzucic.

Do góry