reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ech... no...:sorry2:
weny brak na pisanie i czasu nie ma:baffled:

Kamila łorany, ale przezycie, współczuję, bo znam twój ból:no:
Kasiu w piatek trzymam kciuki moooocno!
ja piszę pracę własnie i bronię się w ostatnim tygodniu lutego

A Kicia już urodziła?

u nas OK, zdrowi (tfu, tfu...)
pracy dużo, czasu mało
i tyle

buziam gorąco:-D

No wreszcie;-)
hehe - pingwinek - no właśnie mamy citroena. I znowu stacyjka padła. Nie mam już siły:baffled:

A Kicia fakt - na naszej klasie ma zdjęcie małej. Gratulacje!:tak:

No heja
Gratuluje dla Kici :-)
Kasia z bede trzymac kciuki
Wsp,ołcuje awaryjnych aut mi sie to co najwyżej autobus moze popsuć :cool2:
ogolnie to czasu mi brak o se głupia wymysliłam przebranie pajaka dla młodego i siedze i tydzien juz robie pajeczyny nogi na plecy jutro ma choinke wkleje fotke swego dzieła :-)
i mam dosc tego sniegu bo mam zasypane całe miasto a wyjscie z wozkiem to horror bo połowe drogi musze go niesc :wściekła/y:
dobra ide konczyc pajeczynę :-D

laski, chce kupic jakis termometr na podczerwien, bo dosc mam juz niedokladnych pomiarow z elektronicznego zwyklego. jak nie mamy temperatury, to pod pacha wskazuje od 34 do 35st max. i nie wiem, czy mam dodawac cos, kiedy juz pokaze 37, czy nie. wiec chce kupic cos porzadnego - tylko co?
ktoras ma taki do ucha czy czola? jakiej firmy i za ile? bo na necie sa podejrzanie tanie te termometry! nawet za 50zl, a w sklepach widzialam, ze zaczynaja sie od 100 lekko.

to jak? ma ktoras i poleca czy nie?

No to moj pajak kochany :)

SDC13575.jpg

SDC13576.jpg

SDC13577.jpg

SDC13579.jpg

SDC13581.jpg

SDC13582.jpg

SDC13587.jpg

SDC13589.jpg

SDC13591.jpg

SDC13593-1.jpg