reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
kate - bo to tez i od was zależy;-) Jak nie jedziecie to du pa, sami nie pojedziemy bo to bez sensu. Poza tym kasa kasa kasa kasa....
Miłka - No weź przestań, jak urodzisz to się tyciem będziesz przejmować, a z dzidziem będzie ci łatwiej zrucić zbędne kg;-):tak:

hehe, milka, spoko. ja mam 10 na plusie i ani drgnie! poporodowe zeszlo, a reszta czeka na nie wiem co :no: ale to 'co' nie nadchodzi. a ja mam niesamowity apetyt, glownie na wszystko, co slodkie.
i wiesz co?
WY..Lane ;-) najwyzej do konca zycia bede wazyc te 10kg wiecej. juz kupilam nowe ubrania i nie mam zamiaru sie stresowac.
wlasnie zjadlam 3 kromki chleba z serkiem naturalnym i dzemem brzoskwiniowym. jami! a w kolejce czeka OSTATNI (o boze, o boze, co ja bez niego zrobie) kawalek tortu po Maksiowych urodzinach. no.

Ditka
, caluski. aparat to najlepsza inwestycja dla rodziny, w koncu po latach bedziesz z rozrzewnieniem ogladac fotki z dziecinstwa swoich dzieci :-) i jaka fajna pasja :-) takze nie zaluj, ja zaluje, ze swojego nie kupilam wczesniej, juz zanim sie Filip urodzil. no a teraz korzystam pelna para.

Oj baby marudzicie, jedna ledwo po porodzie, druga w połowie ciąży a obie chciałyby figury modelek;-)

Zdecydowaliśmy co kupujemy moim glutom na dzień dziecka - zamiast rozdrabniać się na klika prezentów robimy z całą rodziną zrzutę i kupujemy trampolinę - o taką
TRAMPOLINA 2,44m 244cm 8ft Z SIATKA + DRABINKA (1617529331) - Aukcje internetowe Allegro

Sąsiedzi mają taką trampolinę od roku no i młode obie napalone zbierają do skarbonki od kilku miesięcy na swoją, uzbierały juz 7 zł:cool2:
No to stwierdziliśmy że im dołożymy;-)

my tez w tym roku kupujemy trampoline!!! koniecznie daj znac czy to wytrzyma dwoch bardzo zywych chlopcow non toper ;-)
dzieciaki skakaly na wakacjach kilka godzin z rzedu... ja bym padla na zawal!

Milka, 22kg, a co :-p

reklama
Do góry