reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

jeju ja dopiero wstałam:szok:
Widocznie trzeba mi było snu:eek:
hehe...dopiero od Was się dowiedziałam, że się godzine dzisiaj przestawia:-p
Ide na pączki do teściów:-D

reklama
Ja sie ciesze ze zmiany czasu. U nas slonko wstaje okolo godziny pozniej niz w Polsce. Codziennie wstaje o 7:30 i ide do konikow i bylo ciemno strasznie, mi sie wstawac nie chcialo, w stajni swiatlo musialam zapalac, a teraz obudzilam sie a tu jasno, koniki widze bez swiatla. dla mnie git, a dzien i tak sie konczy u nas godzine pozniej niz u Was wiec jest fajnie.

Roni to rozwal cosik... nie wiem stare krzesło - pomoże, ale nie bij nikogo ;-)
A ja jak miałam taki sam dzień zepsułam sobie okulary ze złości, a potem płakałam bo tak bardzo je lubiłam...

ja dzisiaj jestem mega śpiąca
dzień za oknem fatalny a jeszcze wczoraj było tak ładnie
wiatr dmucha zimno i deszczowo :(
buuu
a jutro rano musze wstawac wczesnie zeby przed 12 dostac sie do warszawy bo jestem u rodzicow w lodzi
rany
:baffled:

Roni, ja cię nie chcę straszyć... ale takie rozdrażnienie to mogą być pierwsze symptomy zbliżającego się porodu... na 2-3 tygodnie przed podobno możemy się tak właśnie czuć:)
Witam megik - nową Mamusię...! napisz coś o sobie...

a więc mieszkam w łodzi, jestem w ciąży po raz pierwszy termin mam miedzy 22 listopada a 14 grudnia, u mnie jest to dziwna sytuacja trudno jest dokladnie okreslic date porodu ze wzgledu na moje nieregularne miesiaczki, dzidzius wielkoscia wyglada na termi ok 4 grudnia ale to wyjdzie w praniu.pierwsze 3 mies byly okropneeee niskie cisnienie spalam schudlam ok 5 kg spadlam dwa razy ze schodow. teraz od 4 do 8 mies bylo pieknie, robie remont maluje tynkuje sprzatm, chodze do szkoly rodzenia i biore udział w gimnastyce dla ciezarnych, spadla mi hemogobina ok 12,2 biore juz zelazo ale ostatnio sama odstawilam bo jest mi po nim nie dobrze, a wizyte mam w czawrtek, przeszlam dwa razy zapalenie pecherza, dokucza mi rwa kulszowa.czasami. ostatnio czuje ze cos sie dzieje z miednica jak dlugo poleze nie moge chodzic bo tak ciagnie ale to chyba juz mija trwalo ok 2 tyg od dwoch dni jest , lepiej. badania moczu ze wzgledu na zapalenia takie sobie ale nie złe. inne badania w normie. bedziemy mieli synka, zamieniliśmy mieszkanko ze wzgledu na metry, za tydz sie wprowadzamy po 3 mies generalnym remonciku, dla dzidziusoia mam juz wiele potrzebnych rzeczy zbieralam powoli , zostało mi tylko łóżeczko posciel i kosmetyki, wozek fotelik ciuszki akcesoria waniennka itp wszystko juz kupione i czeka. bardzo miło czyta mi się wasze forum, szczególnie dział grudnióweczki, pozdrawiam wszystkich gorąco i jeszcze raz witammmm

reklama
Do góry