reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Cześć dziewczyny ;-);-)
Chciałam wam coś pokazać, mamy chrzciny 05,04 w Święta i wymyśliłam Błażkowi takie ubranko:
Ubranko do chrztu firmy Krasnal A010 74 CHRZEST (932904426) - Aukcje internetowe Allegro :-)
dokładnie to ten biały garniturek. Jak Wam się podoba?? cena mnie lekko przeraża :szok::szok: ale nie mam nic innego a u nas w sklepie różnica 10 zł, więc niewielka a wyboru dużego nie ma. Miałam pożyczyć od koleżanki ubranko, ale jest za małe :-:)-(, więc czeka mnie kolejny wydatek.

reklama
tami_tj - ale cudenka te garniturki!!!! Az sobie zachowalam ta strone bo tez bede musiala kupic Lukaszowi ubranko na chrzciny. My bedziemy chrzcic synka we wrzesniu jak bedziemy u rodziny meza. Maly bedzie mial wtedy roczek. Widze, ze rozmiarowka jest do 98 cm tak wiec super!
scarlet - ja najbardziej nie lubie tych "rzyczliwych" rad na temat dziecka :wściekła/y:Po prostu nie wierze, ze jej to zostanie! Kurcze, a ja teraz mam odwrotny problem bo moj maly powinien wazyc wiecej ze wzgledu na swoja dlugosc. Tez ostatnio mi malo jada :zawstydzona/y:

My po spacerku:-), Ania zjadła kaszkę manną, bo zaczynamy ekspozycję na gluten.

Scarlet nie przejmuj się, przejdzie jej:-). Moja siostrzenica też tak była i teraz wszystko ładnie się wyrównało.

Garniturki pierwsza klasa:-D, w takich momentach żałuję, że nie mam synka;-)

Skarlet mojej malej robie kaszke ze 150ml mleka ale nie da rady tego zjesc , zjada przewaznie tak okolo polowy tego. z ciekawosci poszlam zmierzyc Iwonke ma 72-73cm i wazy 9,5kg okolo
ostatnio moja kruszynka tez mniej je a ja przezto zaczelam produkowac mniej mleka. zaczynam sie bac co bedzie jak strace pokarm a ona nie umie pic z butli:no::szok:
tami_tj garnitur sliczny... maly bezdzie w nim super wygladal.
my juz naszczescie dawno po chrzcinach, chrzcilismy Iwonke w swieta.

Cześć dziewczyny ;-);-)
Chciałam wam coś pokazać, mamy chrzciny 05,04 w Święta i wymyśliłam Błażkowi takie ubranko:
Ubranko do chrztu firmy Krasnal A010 74 CHRZEST (932904426) - Aukcje internetowe Allegro :-)
dokładnie to ten biały garniturek. Jak Wam się podoba?? cena mnie lekko przeraża :szok::szok: ale nie mam nic innego a u nas w sklepie różnica 10 zł, więc niewielka a wyboru dużego nie ma. Miałam pożyczyć od koleżanki ubranko, ale jest za małe :-:)-(, więc czeka mnie kolejny wydatek.

Świetne ubranko. BArdzo mi się podoba. Mój synek był chrzczony w krótkich błękitnych ogrodniczkach, trampkach i białej bajsbolówce w błękitne paski. Wyglądał odjazdowo.

scarlet - ja najbardziej nie lubie tych "rzyczliwych" rad na temat dziecka :wściekła/y:Po prostu nie wierze, ze jej to zostanie! Kurcze, a ja teraz mam odwrotny problem bo moj maly powinien wazyc wiecej ze wzgledu na swoja dlugosc. Tez ostatnio mi malo jada :zawstydzona/y:

A ile ma teraz długości?

Ostatnia edycja:
Garniturki pierwsza klasa:-D, w takich momentach żałuję, że nie mam synka;-)

No to kiedy plany na kolejna ciaze? :-)

A ile ma teraz długości?

Jak ja go mierze to mi wychodzi 74 cm. U lekarza tydzien temu bylo 75cm a na bilansie pare dnie temu 73 cm. Tak wiec wydaje mi sie, ze moje mierzenie jest najlepsze :-)
Warzy teraz 8 kg (a dokladnie 7.95kg) - a dwa tygodnie wazyl 8.5 kg! Chce "podtuczyc" Lukasza do 9 kg :-)

reklama
dzien dobry wszystkim:-)Mam na imie Ewelina i mam coreczke Oliwie ktora ma 5 miesiecy.Mieszkamy we Francji nie mamy zbyt wielu znajomych i zalezy mi na tym aby miec kontakt z innymi mamami.Oliwia urodzila sie 3760 kg i 56 cm.karmilam ja piersia ale niestety jej juz to nie wystarcza i juz szamie zupki, jogurciki, owocki.Naszym najwiekszym problemem jest spanie a mianowicie usypianie(potrafi trwac kilka godzin) W sumie to chyba tyle o nas;-)Pozdrawiam:-)

Do góry