• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Witam.

Normalnie płakać mi się chce. Zzuzia mi kaszle, jest ciepła, więc dzwonie do przychodni z samego rana i co słyszę? Że już dzisiaj nie przyjmują, bo mają komplet. Mówie, że przecież dzwonie z o 8.00 więc jak mogą mieć już komplet? Usłyszałam, że musieli przenieść pacjentów z wczoraj a dziesiaj jest jeden lekarz i to tylko do 11.00. Pani wypytała mnie o objawy i stwierdziła, że po szczepionce tak może być. Jak już będzie bardzo źle mam dzwonić po pogotowie Falc. No pewnie, będę czekać, aż dziecku się bardzo pogorszy :szok: Normalnie skandal.

dzien dobry :-)

jessu jak dawno mnie nie było, nie wiem czy dam rade ogarnac wszystko co napisałyście :-)
Amelka mi sie pochorowała pies mi sie pochorował także nie miałam głowy do siedzenia przed kompem, ale na szczescie juz po wszystkim i każdy ma sie dobrze ;-)

z jedzonkiem nam idzie po japonsku czyli jako tako;-) ale mała polubiła kasze "smaczny sen" czy jakos tak z bananami :-) no i soczek z jabłuszka tez troszke łyknie ;-) dzisiaj mamy nowy smaczek na obiadek dynia z ziemniaczkiem, zobaczymy czy bedzie pasowało :-)

co nie co wyczytałam że pisałyście o wypadających włosach, ja mała przestałam karmic jak skonczyła 1,5 miesiąca a włosy lecą coraz gorzej, sa wszędzie szlak mnie trafia... jak bedziemy w pl idziemy z małą do dermatologa to poprosze coś na włosy bo jeszcze trocha i łysa będę a zawsze miałam piękne grube włosy:-( do pl wybieramy sie za miesiac do tego czasu nei mam pojecia co stosowac na te neiszcesne włosy, może coś poradzicie??

skarlet nie czekaj i jedz gdzies prywatnie z mala...kaszel u takiego malucha jest bardzo niebezpieczny a jak jest jeszcze ciepla przy tym to ja bym nie czekala do jutra.
fresh powodzenia w pracy. napewno bedzie dobrze. a co do danonkow i chrupkow to ja daje malej i jedno i drugie

W tej chwili nie mam jak. Najwyżej wieczorem zadzwonie po falc.
Mała kaszle tak od jakiegoś czasu i przed szczepionką lekarka ją badała i stwierdziła, że można szczepić. Wydaje mi się, że kaszle teraz gorzej, ale ogólnie jest w dobrym stanie. Na razie nie panikuje.

Czesc Dziewczynki....u nas dzis maly wypadek byl...Oliwia spadla mi z przewijaka normalnie trzese sie do tej pory:no::no::no: nie wiem jak to sie stalo :confused::confused:bo bylam przy niej i sciagalam jej pizamke, trzymalam ja za reke a za chwilke juz kleczala na podlodze....na szczescie nie udezyla sie glowka bo przewijak i wozek ja zablokowaly tak ze tylko uklekla....Chwilke poplakala bo sie wystraszyla i zaraz smiala sie i bawila a kaszke zjadla z wielkim apetytem.....Ale ja obserwuje czy nic sie nie dzieje typu wymioty itd...Zdarzylo wam sie cos takiego kiedys??

porzeczkas mi jeszcze mala nie spadla...nie przejmuj sie,jesli nie uderzyla sie glowka o nic to nic sie niestanie.ja juz nie przewijam Iwonki na przewijaku bo strasznie sie krci i bardzo latwo mogla by spasc.

reklama
Mam nadzieje ze nic nie bedzie...a na przewijaku musze ja przewijac bo ona jak tylko poczuje ze nie ma pampersa to siusia i sie smieje:-D:-D:-D nasza lekarka sie juz nauczyla ze musi jej pod tylek cos podkladac bo nasiusia;-);-)
Ciesze sie, ze juz z Iwonka lepiej:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry