Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam.
Jestem tu nowa.
Rodziłam w październiku 2009 r.
i o dowod osobisty tez sie zdarzalo ze pytaja
) w sierpniu urodzilam "lwiatko", ktoremu na imie dalismy Milan (taki sentyment do czeskich imion;-)) i zapraszam do wspolnych bojów
:-)ja tez mam problem z wypadaniem wlosow! jak zwiaze wlosy w kitke to az zgroza patrzec - taki cieniutki mysi ogonek wisi! ja nie karmie piersia juz od 3 tydogni i nadal nie widze zadnej poprawy ....a znam ten bol tylko ze mi wlosy same wypadaja garsciami i dodatkowo Milan pomaga mi przy kazdej nadajacej sie okazji ich pozbywac:-( boziu ja bede zaraz lysa!!!!nigdy nie mialam problemu z wlosami dopiero pod koniec ciazy strasznie mi oslabily sie a w czasie karmienia to juz w ogole:-(masakra
zastanawiam sie czy one w ogole trzymaja sie glowy na cebulkach
zadne witaminy, zadne szampony lekarz powiedzial ze musze zaczekac i jak skoncze karmic to wroci do normy. ciekawe czy do tej pory nie bede sie musiala czesac na pozyczke
![]()
ja tez mam problem z wypadaniem wlosow! jak zwiaze wlosy w kitke to az zgroza patrzec - taki cieniutki mysi ogonek wisi! ja nie karmie piersia juz od 3 tydogni i nadal nie widze zadnej poprawy ....![]()

To ja bardzo do tyłu jestem, dlaczego do kardiologa? Biedna ZuziaZa dwa tyg do kardiologa i zobaczymy co powie.
a podobno po ciąży jest takie masowe wypadanie, tych co w ciąży się trzymały, choć nie powinny. Mi też idą jakoś grupowo włosy z głowya znam ten bol tylko ze mi wlosy same wypadaja garsciami i dodatkowo Milan pomaga mi przy kazdej nadajacej sie okazji ich pozbywac:-( boziu ja bede zaraz lysa!!!!nigdy nie mialam problemu z wlosami dopiero pod koniec ciazy strasznie mi oslabily sie a w czasie karmienia to juz w ogole:-(masakra
zastanawiam sie czy one w ogole trzymaja sie glowy na cebulkach
zadne witaminy, zadne szampony lekarz powiedzial ze musze zaczekac i jak skoncze karmic to wroci do normy. ciekawe czy do tej pory nie bede sie musiala czesac na pozyczke
![]()
Witaj Karamucha
To ja bardzo do tyłu jestem, dlaczego do kardiologa? Biedna Zuzia
a podobno po ciąży jest takie masowe wypadanie, tych co w ciąży się trzymały, choć nie powinny. Mi też idą jakoś grupowo włosy z głowyehh i tak nie mam ich za wiele ;/
kurcze scarlet jakas infekcja chyba sie zaczyna:-( trzymam kciuki zeby to byl falszywy alarmZe względu na ciśnienie wysokie.
Zu zwymiotowała troszke i ma 37,5

raz mu i to na sile wcislam cyca a tak to caly dzien bez
niewiem czy sie cieszyc ze juz dorosleje czy martwic
pompowalam przed chwila bo myslalam ze mi mleczarnia eksploduje