• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

w ogole Milan chwyta z lewej strony garsc, z prawej strony garsc jak u jakiegos konia pociagowego krzyczy i gryzie mnie po buzi:-D M sie smieje tylko mi nie jest do smiechu:-(

reklama
Witam.
Jestem tu nowa.
Rodziłam w październiku 2009 r.

witam serdecznie im nas wiecej ty lepiej;-)
ja mam 27 lat (choc nie wygladam na tyle i mnie do szalu doprowadza jak kazdy patrzy na mnie z politowaniem, gdy wozek pcham:wściekła/y: i o dowod osobisty tez sie zdarzalo ze pytaja:wściekła/y:) w sierpniu urodzilam "lwiatko", ktoremu na imie dalismy Milan (taki sentyment do czeskich imion;-)) i zapraszam do wspolnych bojów:tak::-)

urocza coreczka pozdrawiam

a znam ten bol tylko ze mi wlosy same wypadaja garsciami i dodatkowo Milan pomaga mi przy kazdej nadajacej sie okazji ich pozbywac:-( boziu ja bede zaraz lysa!!!!:szok: nigdy nie mialam problemu z wlosami dopiero pod koniec ciazy strasznie mi oslabily sie a w czasie karmienia to juz w ogole:-(masakra :szok::baffled:zastanawiam sie czy one w ogole trzymaja sie glowy na cebulkach:-p zadne witaminy, zadne szampony lekarz powiedzial ze musze zaczekac i jak skoncze karmic to wroci do normy. ciekawe czy do tej pory nie bede sie musiala czesac na pozyczke:-D:-D
ja tez mam problem z wypadaniem wlosow! jak zwiaze wlosy w kitke to az zgroza patrzec - taki cieniutki mysi ogonek wisi! ja nie karmie piersia juz od 3 tydogni i nadal nie widze zadnej poprawy .... :(

Witaj Karamucha

Za dwa tyg do kardiologa i zobaczymy co powie.
To ja bardzo do tyłu jestem, dlaczego do kardiologa? Biedna Zuzia

a znam ten bol tylko ze mi wlosy same wypadaja garsciami i dodatkowo Milan pomaga mi przy kazdej nadajacej sie okazji ich pozbywac:-( boziu ja bede zaraz lysa!!!!:szok: nigdy nie mialam problemu z wlosami dopiero pod koniec ciazy strasznie mi oslabily sie a w czasie karmienia to juz w ogole:-(masakra :szok::baffled:zastanawiam sie czy one w ogole trzymaja sie glowy na cebulkach:-p zadne witaminy, zadne szampony lekarz powiedzial ze musze zaczekac i jak skoncze karmic to wroci do normy. ciekawe czy do tej pory nie bede sie musiala czesac na pozyczke:-D:-D
a podobno po ciąży jest takie masowe wypadanie, tych co w ciąży się trzymały, choć nie powinny. Mi też idą jakoś grupowo włosy z głowy :( ehh i tak nie mam ich za wiele ;/

Witaj Karamucha

To ja bardzo do tyłu jestem, dlaczego do kardiologa? Biedna Zuzia

a podobno po ciąży jest takie masowe wypadanie, tych co w ciąży się trzymały, choć nie powinny. Mi też idą jakoś grupowo włosy z głowy :( ehh i tak nie mam ich za wiele ;/

Ze względu na ciśnienie wysokie.

Zu zwymiotowała troszke i ma 37,5

reklama
dajecie juz jakies danonki albo chrupki kukurydziane??? zastanawiam sie czym by tu zapchac Milana. tak w ogole to mi sie dzis odcycowal:baffled: raz mu i to na sile wcislam cyca a tak to caly dzien bez:baffled: niewiem czy sie cieszyc ze juz dorosleje czy martwic:confused: pompowalam przed chwila bo myslalam ze mi mleczarnia eksploduje:szok:

dziewczyny trzymajcie kciuki za jutrzejszy moj pierwszy dzien w pracy!!! zobaczymy jak to bedzie..... a dobrze bedzie nie moze byc inaczej!!!!! kiedys to musialo nastapic moze lepiej jak teraz, Milan mniej kumaty i nie bedzie tesknic, ale za to ja bede buuuuuuu:-(:-(:-(

spokojnej nocki do jutra :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry