holter cisnieniowy???

chorujesz na nadcisnienie???
Mam bardzo silne bóle głowy i to prawie codziennie i wyszło, że to przez ciśnienie.
no nie, Zu to juz dawno mi Milana przegonila:-)i nie wiem czy ja kiedys dogoni:-) boziu moje dziecko naprawde jest najchudsze a wcale nie najmlodsze
acha a co do mierzenia w przychodni to w wieku 3 miesiecy Milan mial 68cm i uwaga...... w wieku 6 miesiecy skurczyl sie centymetr bo wyszlo im 67?

czyli tak z przymruzeniem oka trzeba do tego podchodzic;-) tylko dziwne bo ubranka 68 juz dawno nie pasuja
A ile twój Milan teraz waży?
Liwcie jak mierzyli na roczek i wyszło im 86 cm a jakiś czas później jak ją mierzyli to miała 84 cm. Mówie pielęgniarce, że dziecko zgieło kolanka i pochyliło głowe przy mierzeniu, bo się łapała za głowe, żeby jej nikt nie ruszał a to do mnie z pretensją, że jak mi się nie podoba, to moge u nich nie mierzyć. Sama sobie mierze dzieci co 3 miesiące i zapisuje a Zuzie co miesiąc, tylko ważyć chodzę do przychodni, mierzenie mnie nie interesuje, bo nigdy się nie zgadza z rzeczywistością a lekarka twierdzi, że wszystko jedno, bo dzieci są i tak powyżej normy, więc dla niej to nie a znaczenia.
A na moją Zuzie ubranka na 86 cm są już ciasne i sporo poodkładałam, bo co prawda ten mój grubasek nie ma jeszcze 86 cm, ale na niej się też w szerz rozchodzi, dlatego robi się za małe i ją ściska.
Zuzka wczoraj strasznie kaszlała weczorem a potem zwymiotowała, ale bardzo, aż z niej chlustało, tak jeszcze nie było. Mała była przestraszona. Nie wiem dlaczego tak się stało? Czy to przez kaszel, czy katar, albo może od banana? Wczoraj dałam jej spróbować, ale bardzo malutko.