• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Dzien dobry Dziewczynki:-):-):-) Witam nowa Mamusie i zycze powodzenia w powrocie do pracy:tak::tak:
Nie mam zupelnie na nic czasu nawet poczytac co piszecie a o pisaniu do Was nie wspomne nawet:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Oliwia od kilku dni wogole nie spi w nocy a jak w dzien usnie to jest cud i wtedy ja tez szybko do lozeczka wskakuje...:-D:-D:-D
Znow sie przyplatal katar i na dodatek jeszcze kaszel....Tragedia wPolsce jeszcze robi swoje...i odechciewa sie wszystkiego...
Zabki jeszcze nam nie wyszly biedulka tak sie meczy ze az plakac sie chce razem z nia...
Ale musze sie pochwalic, ze Oliwcia siedzi juz bardzo ladnie i zaczyna proby raczkowania, ale tylko na lozku bo na podlodze jakos nie chce:crazy::crazy::crazy:

Przyszłam się wykrzyczeć :)
KOCHAM KOCHAM KOCHAM CIĘ MISIU MAŁA!!!
Uch, już mi lepiej. Od rana tylko bym ją nosiła i tuliła. Wczoraj Krzysiek poszedł z nią na masaże i zapomniał komórki. A że pogoda była piękna, to po masażach poszli na dłuuugi spacer. Jak nie wrócili do pory karmienia to zdążyłam zjeść pełno nerwów. Jak pół godziny później wrócili uśmiechnięci i najedzeni, to na raz chciałam śmiać się i krzyczeć na bidaka.

Witam
Ania obudziła się z takim płaczem o 6.30 jakby ją ktoś ze skóry obdzierał:confused2::eek:, co ja położyliśmy był ryk, tylko smok i smok i tak go ciągnęła:szok::szok::szok:, że myślałam, że go rozerwie, nos zapchany. W końcu udało nam się oczyścić nosio i po siódmej mała padła a ja razm z nią bo mi się @ zaczęła i trochę mnie bolała. Zjadła mleko na śpiocha i pospała do 9.30.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry