Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, sorry za ponury nastrój ale jakoś tak wyszło.
.A z pozytywnych spraw Błażejowi w końcu spodobało się w chuście i całe szczęście z tym wózkiem jak idę do babci na 3 piętro to już nie wyrabiałam. A w chuście dzisiaj na spacerze porozglądał się a potem zasnął spokojnie, byłam w szoku.
tylko czy ja go tak dam rade dzwigac???
Fresh tu jest link:
5 metrowa chusta elastyczna CALARA INFANT OSTATNIE (959541854) - Aukcje internetowe Allegro
Ja twż nie miałam siły go nosić pomimo tego że nie jest jeszcze taki ciężki 7 kg, ale w rękach już się czuje, mam nosidełko ale bolał mnie kręgosłup a w chuście nie czuję tego ciężaru( podobno inaczej się rozkłada na plecy ) i byliśmy na spacerze ponad godzinę, wróciłam i nic mnie nie bolało.
a teraz chusta jeszcze tańsza u tego samego sprzedającego, ta sama chusta:
5m chusta elastyczna CALARA INFANT za PÓŁ CENY! (996586924) - Aukcje internetowe Allegro
ciezko to sie wiaze??? jest jakas instrukcja???
bo taką wiazaną sobie dopasuje do siebie sama a taka zakladana?? moze byc np za duza

hehe własnie wczoraj je ogladałam i dodałam do obserwowanych:-) no droga nie jest tylko czy ja dam sobie rade z tymi wiazaniami???ciezko to sie wiaze??? jest jakas instrukcja???
znalazłam tez taka bez wiazania
Chusty bez wiązania - innowacyjne nosidełka (1003637162) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie wiem czy to dobry pomysłbo taką wiazaną sobie dopasuje do siebie sama a taka zakladana?? moze byc np za duza
![]()