• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Mariczka tak się wierci, że żeby ją poprostu przytulić, to muszę zaczekać aż jest zmęczona i w trakcie usypiania mam kilka minut przytulanek :) Czy to możliwe żeby pierwsze wyrastały trójki?

witam!!! My dzis po szczepieniu:tak: Milan wazy 7900g i mierzy 74cm chudzinka moja naszczescie jeszcze miesci sie w siatce centylowej:tak: wyniki z krwi bardzo dobre:tak: bardzo sie ciesze bo martwiłam się, że antybiotyki zrobiły swoje a tu jednak nie:tak: i zmartwiła mnie troche lekarka bo dostalismy skierowanie na wszelki wypadek do neurochirurgii dzieciecej skontrolowac Milana czaszke bo wystaje mu troszke szew czaszkowy z przodu głowy:-( troche jestem przerazona:-(:-(:-( lekarz uspokajal mnie ze to napewno nic takiego i z czasem zniknie ale zawsze lepiej jak specjalista rzuci okiem:baffled: dzwonilam i termin oczywiscie dopiero na 27 lipca a do tej pory do umrę z nerwów.
nawet nie czytam nic w "dr google" bo zeschizuje sie totalnie:no: aaaaa boje sie!!!!!!

O matko, przecież to 3 miesiące! Nic się nie martw, u maluszków wszystko trzeba przebadać, ale jakby to mogło być coś poważnego, to skierowanie dostałabyś już dawno

no szlag mnie trafi!!!!! zeby mi za wesolo nie bylo to M ma jeszcze półpasiec:-(:-(:-(:-(
czemu to sie tak wszystko wali???? przysiegam ja ktoregos pieknego dnia zejde:wściekła/y: mam nadzieje ze Milan sie nie zarazi bo nie zadzylam Go na ospe zaszczepic:no::-(
ide ryczec do poduszki:-(

witam, ja ostatnio duzo odwiedzin i jakos tak ciezko pisac, Asia dzis po zjedzeniu chrupek kukurydzianych robila kilka razy w ciagu dnia kupke ze sluzem i taka luzna, mam nadzieje ze przejdzie jej szybko meczy sie bidulka a jeszcze kolejny zabek idzie,

u nas zimno, leje deszcz siedzimy w domku i czekamy na piekna wiosne może się doczekamy;-) powiedzcie mi przy zabkach wystepuje goraczka czy stan podgoraczkowy???
cichutko tutaj dzis, może pozniej zajrze bo nie bawi mnie pisanie postow samej do siebie:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry