• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Lukasz tez uwielbia spacery w spacerowce. Siedzi do prosta, otwiera buzie i sie rozglada na wszystkie strony :) nawet juz nie spi na spacerach bo nie chce przegapic widokow :)

Oliwcia tez juz nie chce spac na spacerach, ostatnio wzielam gleboki wozek zeby pospala na podworku to po 3 godzinach spaceru i tak usnela dopiero w domku...Niestety skonczyly sie czasy, ze usypia odrazu w samochodzie albo w wozeczku:-D:-D:-D juz za bardzo swiat interesuje szkoda spac zeby nic ciekawego nie umknelo:-):-)

P1020426.jpgP1020441.jpgP1020481.jpgP1020447.jpgP1020471.jpgP1020442.jpgP1020415.jpg
P1020478.jpgA ja znów z fotkami :) prawda że śliczna Skarbusia??

reklama
ukradli mi wozek Lukasza!!!!!!!! jestem tak wkurzona ze chyba zaraz zamorduje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o boziu!!!!:szok::wściekła/y: no jak??? jaka banda ....??? kurcze, mieszkam na pierwszym pietrze i tez chcialam trzymac wozek na parterze, ale M kazal mi sie w głowe stuknac:baffled: i taka zla na niego za kazdy razem jestem kiedy ten "traktor" musze znosic i tyle co wywalczylam ze przed drzwiami na pietrze trzymam;-) myslalam ze wozka dziecku nie ukradna......:zawstydzona/y::wściekła/y::angry:

porzeczkas koniecznie na jutro zdjecia oliwki tylko duuuuuzo;-);-);-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry