• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Dzięki :) Jeszcze nie raczkuje, ale ma wielkie chęci. Kołysze się trochę, ale jak chce ruszyć to ląduje na brzuszku, albo na boczku. Trochę potrafi sobie podpełznąć do zabawki i obraca się pięknie na wszystkie strony. Tylko siadania nie chce ćwiczyć, jak podaję palce to czasem się dźwignie do siedzenia, ale nie utrzyma się bez palców. No i trenować nie chce, woli turlanie, pełzanie, klękanie :)

reklama
Wiec tak jak obiecalam oto zdjecia mojej Pociechy:-D:-D:-D I to nie tylko obecne:-D:-D:-D

Załączniki

• S6302246.jpg
    S6302246.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 50
  • S6302207.jpg
    S6302207.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 46
  • S6302161.jpg
    S6302161.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 47
  • S6302233.jpg
    S6302233.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 48
  • S6302067.jpg
    S6302067.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 45
  • S6301993.jpg
    S6301993.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 55
  • S6302084.jpg
    S6302084.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 61
  • S6302038.jpg
    S6302038.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 55
  • 13042010_002.jpg
    13042010_002.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 47
no tak przyszla wiosna i pusto:-( az nam wątek spadl na 4 pozycje:-( a tak na serio.
Milan przeszedl trzydniówke, M zdrowieje i ta piekna pogoda za oknem:-):-):-) jak narazie wszystko układa się po mojej mysli i mam nadzieje ze nic i nikt mi tego nie zepsuje:no:

porzeczkas no nareszcie, chwal sie cześciej oliwka ;-) cudowna!!! taka lalunia;-) buziaki dla was;-)

scarlet a ty co?? juz dawno nic do nas nie pisalas:no: honda rowniez oj nie ładnie :angry:;-)

zycze spokojnego popoludnia:-);-)

Ja weekend w szkole :) Mariczka rozpieszczana u Babci po kilka godzin dziennie, K sobotę i niedzielę non stop w pracy. Losie... dobrze że teraz będzie miał dwa dni wolne. Niedospana, bo o 4 musiałam wstawać, żeby zdążyć wyszykować siebie i Misię, ugotować zupkę i zawieźć ją do Babci, po czym nie spóźniona zaczynać się uczyć. Do tego pociecha moja pół nocy popłakiwała i nie mam pojęcia dlaczego (no oczywiście stawiam na tą trójkę, bo widać jej coraz więcej)

Dziewczyny, dzieciaczki sliczne!!!
U nas pogoda tez piekna i ten weekend spedzilismy praktycznie na dworze: poszlismy na festiwal, pograc w kregle, i mielismy tez grilla. Bylo super!

U nas tez weekend sliczny i cale dzionki na podworku...Oliwcia szaleje tak, ze szok...gdyby chodzola to napewno bym jej nie dala rady dogonic:-D:-D:-D Wczoraj gril od poludnia i do domku dotarlismy dopiero o 19 takze Niunia spala cala noc bez budzenia sie na jedzenie.Dzis zaczynam sie brac za konkretne porzadki bo gosci sie w sobote spodziewamy....co prawda balaganu nie mam wielkiego:-):-):-) ale przy Oliwci jak zaczne dzis to pewnie w piatek albo sobote skoncze.....:-D:-D:-D

I dlatego właśnie wygoniłam lubego z pociechą do babci na pół dnia :) posprzątam, poleżę w wannie, poodpoczywam...
Mariczka dziś dostała pierwsze śniadanko! Kleik kukurydziany ze świeżym jabłuszkiem ze słoiczka. Na razie tylko troszeczkę, ale już czas na solidny poranny posiłek, bo ostatnio robiła się głodna co 2 godziny ;/ Przestało wystarczać samo mleczko...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry