dajcie spokoj ale sformulowalam to zdanieciezka masz ta prace!!!to jest wybor z koniecznosci czy twoje kwalifikacje sie w wchodza

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dajcie spokoj ale sformulowalam to zdanieciezka masz ta prace!!!to jest wybor z koniecznosci czy twoje kwalifikacje sie w wchodza
ja z zawodu jestem polonistka i logopeda szkolnym...
najlepiej isc do lekarza z tego co wiem to czysty paracetamol (APAP)mozna brac, albo ja sie jeszcze ratowalam taka herbatka GRIPOVITA z czarnym bzem, hibiskus, malina itd a i herbatka z miodem lub sokiem malinowym;-)Podziwiam Cię, nie każdy poradziłby sobie przy takiej pracyChyba bierze mnie jakieś przeziębienie, a tu Córa wyłącznie na piersi i jakiekolwiek super środki antychoróbskowe odpadają... oj. Macie jakieś sposoby na przeziębienie dla mam karmiących?