Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i nie zapowiada sie na poprawe!!!!
ja chce do ludzi bo w tym domu to sie uwsteczniam:-)
pozdrawiam "goraco"asienka to tak jak u nas, ja musze ciagle kontaktowac sie z mama a ona z lekarzami w Polsce,dzieki temu mam zawsze cos co pomoze mojemu szkrabowi,bo jednak my mamy spory problem AZS malego. a tu GP chyba malo maja pojecia o tym,wszystko by leczyli tym samym,nawilzac i natluszczac parafina a na ostre stany zapalne skory sterydy!!!!! a to niestety najgorsza droga!!!!! i poczatkowo stosowalam sterydy,pomagaly szybko,ale jak sie je odstawialo to wszystko bardzo szybko wracalo. teraz inaczej dbamy o skorke,ale jak o cos prosze tu lekarza to zawsze mam problem.o jenyyyyyyy
, my tez raczej się z Polską konsultujemy, bo tu niczego się nie dowiem, a na prywatne wizyty póki co mnie nie stać

Ach,szkoda słów.Poza tym mój aniołek czuje sie dobrze,tylko ten kaszelek na noc coś go bierze:-(Tak, a na wszystko inne każą dawać paracetamol, my tez raczej się z Polską konsultujemy, bo tu niczego się nie dowiem, a na prywatne wizyty póki co mnie nie stać
Honda ja też jestem polonistką z wykształcenia![]()
Halloooo to akurat to ja wiem i pytałam o syrop na kaszel
a nie coś od gorączki
Mam wrażenie,ze oni wogóle nie mają tu w aptekach pojęcia.W Pl troche inaczej to wygląda

Ja wcześniej byłam w Anglii i sprzątałam w prywatnych domkach:-( Tak to niestety wygląda za granicą
,ale przynajmniej za dobre pieniądze w porównaniu do Pl
Hmmm,takie życie