reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Boli mnie gardło :(
Ciesze się, że Zuzia zdrowieje, znowu śpiewa i gada jak najęta. Ciekawa jestem czy z niej też gadułka będzie? Pewnie tak :) Ja mam taką teorie,że jak dziecko dużo gaworzy, to będzie wcześniej mówiło.

Idę dać małej antybiotyk i kłade się spać.

Dobranoc.

reklama
dziewczyny z PL pakujemy walizki, kupujemy bilety do cieplych krajow bo tu sie zapowiada prawdziwy kataklizm;-)U nas sniezyca, pizga jak w kieleckim:tak: i nie zapowiada sie na poprawe!!!!:szok: ja chce do ludzi bo w tym domu to sie uwsteczniam:-)
milan spi wiec biore sie za jakies porzadki. A lenia mam takiego od paru dni ze szok:szok::baffled: pozdrawiam "goraco"
a moze wczesniej jakas kawa i ciacho...... eh

asienka to tak jak u nas, ja musze ciagle kontaktowac sie z mama a ona z lekarzami w Polsce,dzieki temu mam zawsze cos co pomoze mojemu szkrabowi,bo jednak my mamy spory problem AZS malego. a tu GP chyba malo maja pojecia o tym,wszystko by leczyli tym samym,nawilzac i natluszczac parafina a na ostre stany zapalne skory sterydy!!!!! a to niestety najgorsza droga!!!!! i poczatkowo stosowalam sterydy,pomagaly szybko,ale jak sie je odstawialo to wszystko bardzo szybko wracalo. teraz inaczej dbamy o skorke,ale jak o cos prosze tu lekarza to zawsze mam problem.o jenyyyyyyy

Tak, a na wszystko inne każą dawać paracetamol:-D, my tez raczej się z Polską konsultujemy, bo tu niczego się nie dowiem, a na prywatne wizyty póki co mnie nie stać

Honda ja też jestem polonistką z wykształcenia:-D:-D:-D

Hallo dziewczynki!

Ja wlaśnie wróciłam z apteki,chcialam małemu kupic jakis syropek od kaszlu,bo go troszeczkę męczy w nocy:-(No i mi nie sprzedali,bo mają tylko takie od roku. Kazali mi iśc do lekarza się skonsultować:sorry2:Ach,szkoda słów.Poza tym mój aniołek czuje sie dobrze,tylko ten kaszelek na noc coś go bierze:-(

Tak, a na wszystko inne każą dawać paracetamol:-D, my tez raczej się z Polską konsultujemy, bo tu niczego się nie dowiem, a na prywatne wizyty póki co mnie nie stać

Honda ja też jestem polonistką z wykształcenia:-D:-D:-D

Tego nawet nie skomentuje....ach Dzisiaj jak pytałam w aptece o ten syrop to mi na koniec babka mówi,ze na gorączke mają paracetamol:baffled: Halloooo to akurat to ja wiem i pytałam o syrop na kaszel:confused:a nie coś od gorączki:sorry2: Mam wrażenie,ze oni wogóle nie mają tu w aptekach pojęcia.W Pl troche inaczej to wygląda:tak:
Ach....

Scarlet dobrze słyszeć,ze dzieciaczki wracają już do zdrówka:tak:

Honda b.Cie podziwiam,ze dajesz rade w tej pracy:tak:Ja wcześniej byłam w Anglii i sprzątałam w prywatnych domkach:-( Tak to niestety wygląda za granicą:baffled:,ale przynajmniej za dobre pieniądze w porównaniu do Pl:sorry2:Hmmm,takie życie:blink:

Ale pustki.
Idę załadować zmywarke, bo stoi od rana.
Zobaczcie moją Zuzie. Grubasek co raz większy :szok:

af1ac19d1a.jpeg

hej laski
ja tylko na chwile przywitac sie chcialam;-)
i zaraz zmykam bo moj potrzebuje laptopa:baffled:
bylismy dzis na krotkim spacerku i u kolezanki, w koncu wyszlismy do ludzi:-)
dawid jakies chrypy dostal i narazie sie nic nie dzieje,dalam mu juz ibufen przeciwzapalnie i mam nadzieje ze nic z tego sie nie wykluje,tak to jest tyle sie siedzi wdomu atu nagle wyjdziesz na glupie 15 min i juz chorobsko lapie:baffled:
a mam pytanko dajecie duzo smoczka swoim pociechom?

reklama
Do góry