hejka!!! witam nowa mamusie! widze,ze coraz wiecej nas,ale coraz mniej udzielaja sie stare forumowiczki!!!! gdzie jestescie!!!! rubi to juz o nas zapomniala!!!!! frash,tez malo Cie!! ja kazdego dnia cos napisze,jak tylko z pracy wroce i maly da mi chwilke!
dziwczyny...bardzo wczenie zaczelyscie wprowadzac nowe produkty...troche mnie to dziwi,bo jesli sa na cycu to powinno sie poczekac do 6 miesiaca! tak najzdrowiej dla naszej dziedzinki. ja wprowadzilam jabluszko ja maly przeszedl 5.5 miesiaca,bo w tym samym czasie zaczelismy wprowadzac nutramigen,no z tego wzgledu chcialam mu poprawic smak,to mleko jest okropne. tak ogolnie to cycus istnial do 7 miesiaca,spokojnie ,wolnym krokiem przeszlismy na mleko modyfikowane,taki nakaz lekarza. no ale niejsza z tym... co was przekonalo do tak szybkiego karmienia stalego????mi tez sie bardzo spieszylo,bo to tak fajnie, gdy dzieciatko sie usamodzielnia itp.ale jednak wolalam poczekac, i my na tym dobrze wyszlismy,bo alergia u malego sie pokazala dosc pozno i wiem ze to mleko krowie bylo przyczyna... w mojej diecie. teraz jest juz w diecie malego nostwo produktow, wiec nie wiemy co jeszcze moze go uczulac,bo azs jest nadal.ale nie wiem czy Wam to cos mowi...
ale sie rozpisalam heheh,Macius spi,ja odpoczywam,mam dwa dni wolnego wiec super