Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Milan od 5 je kurczaka i krolika. Podobno cielecina moze uczulac wiec z tym sie wstrzymalam.Fresh dzięki, czyli mięsko nie od 6 miesiąca? Na słoiczkach jest od 6?
Śliczne foteczki dzieciaczków!
szczerze to ja tez jestem w szoku ze on takie akrobacje robi;-):-)Fresh83, czy moje oczy mnie myla czy rzeczywiscie twoj maluszek na drugim zdjeciu podpiera sie tylko na nozkach i raczkach, a dupka i klatka piersiowa sa w gorze? Jezeli tak, to brawo dla niego! Moj Lukasz jest wprawdzie mlodszy o 2 tygodnie od twojego synka ale jeszcze do tego wyczynu to mu troche brakujenarazie pelza po podlodze tylko na brzuszku ale o podnoszeniu swojego tyleczka to jeszcze nie mysli
![]()
Niedopuszczony jest w Polsce ze wzgledu na duze stezenie dimeticonu, ale pytalam wielu lekarzy i kazdy pozwolil stosowac
.Nie wchlania sie w organizm tylko w takiej postaci jakiej jest przyjmowany w takiej tez wydalany
takze bezpieczny i najwazniejsze skuteczny
a oprocz pieluszek to jeszcze szuszarke zalaczalismy tylko uwaga to uzaleznia!!!!