• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Wszystkie moje dzieci podciągały się za rączki i siedziały, więc i Zuzi nic nie będzie.

Musze się pożalić, że mi ząb pękł i wypadł :angry::crazy:
Żółtko od 7 miesiąca a mięso od 6? Nie pamiętam jak to było, bo Olek i tak nic nie chciał jeść do 7 miesiąca.

I jeszcze chciałam strzelić focha, bo nikt mojego kolażu nie pochwalił!

fresh brawo dla Milana! ja jak probuje posadzim moja kruszynke bo przewraca sie na boki:-).
skarlet ale piekny kolaz:-). nie chwalimy cie juz bo wszystkie sie przyzwyczailysmy ze robisz najladniejsze zdjecia... i tylko ci zazdroscimy talentu... no ja napewno..

A nie dostawał w ostatnich tygodniach antybiotyku? Bo czasem po kuracji antybiotykowej robią się pleśniawki i z opisu wyglądają podobnie[/QUOTE]

no wlasnie nie. Wczoraj to pojawily mu sie te plamki na dolnej wardze i nawet jezyczek zrobil sie taki bialy. A dzisiaj rano juz mniej plamek...no nic bede obserwowac i jak by cos to od razu lece do lekarza.

Skarlet, tak tak bardzo ladny kolaz :tak::tak::tak:
jakiego programu uzywaz. Ja mam photoshop 6.0 ale nie przepadam za tym programem i go prawie nie uzywam.

reklama
U mnie tez lekarz mowil ze moge dawac banana... podalam Iwonce raz i plakala mi na brzuszek, wiec narazie nie podaje.
beacia i co , probowalas suszarki?:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry