reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

reklama
ollena znam ludzi ktorzy maja za posladki, ja mam nie duze ale mam, a dostac sie w polsce na panstwowa operacje tego graniczy z cudem, a pierwszenstgwomaja Ci co maja za posladki

No z tego co wiem to u nas w miescie nie ma problemu z operacja, wystarczy sie zdecydowac. A jak ktos ma duze to expresowo sie nim zajmuja, nie ma ze boli.
Rodzinny daje Ci skierowanie do tego lekarza od hemoroidow, na pewno czekasz jakis czas a ten juz Ci daje skierowanie na operacje bo tego inaczej nie wyleczysz.

ollena no ja też słyszałam że niektórzy mają ogromne ja też ma jednego malutkiego nie sprawia mi bólu w poprzedniej ciązy też go miałam i też nie bolał mam nadziej że i w tej nie sprawi problemu...
matrusia u nas też nie ma problemu ze skierowaniem na operacje z tym że najlepiej to zrobić na początku roku jak jeszcze szpitale maja pieniądze z funduszy po po połowie roku to różnie bywa

ja dziewczyny uciekam obiadek zjeść będę wieczorkiem dam znać co i jak u gina trzymajcie kciukasy

Ostatnia edycja:
martusia no jak by mi mogly wychodzic za posladki? jakbym wtedy chodzila, no co Ty!
No i ja sobie nie wyobrazam miec tego kupe lat, bo jesli mi sie po porodzie nie schowa to na 100% sobie zoperuje, za mloda jestem zeby sie z takim cholerstwem meczyc!

Ollena - zapewniam CIę, że po porodzie nic nie będziesz musiała operować, bo same znikną i raczej się nie pojawią, chyba że będą ku temu jakieś powody (związane np. z zatorami, zaparciami etc, ale nie podejrzewam).
Ja miałam w ciąży z Piotrkiem, wylazły mi najbardziej podczas porodu na skutk parcia, ale kilka dni potem już ich nie było i pojawiły się teraz w ciąży (czyli 10 lat później).

Kochane, miało być (tylko bez grzywki) :
DSCF0041.jpg
a wyszło jej...
DSC08738.jpgDSC08743.JPG

reklama
Do góry