reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

iza moj zaladek tak reaguje na stres, jakas to ma nawet nazwe zespol jelita nadwrazliwego czy cos
ullana przesylam worek pozytywnych mysli

reklama
ullana mysle o Tobie caly czas, trzymaj sie i nie lam, bedzie dobrze!!!!!!!! szkoda, ze nie masz netu na stale, ale odzywaj sie co jakis czas chociaz :*

Ullana - pewnie prawi głową w dól leżysz...ale będzie dobrze. Ściskam.

Odebrałam wyniki - SĄ REWELACYJNE!!!! Leukocyty, białko, glukoza, erytrocyty w moczu - nieobecne, nabłonki - pojedyńcze, bakterie - pojedyńcze. SZOK:-)
Jutro muszę wstać o 6tej, bo Piotrek na wycieczkę jedzie.

u mnie wizyta super maluszek gigant z 12t 3d czyli ponad tydzień na plusie do tego co na suwaczku lekarka powiedziała że wszystkie parametry idealne
a oto forteczka

Zobacz załącznik 449287
dzidzia ślicznie fikała w brzuszku :biggrin2: tak że jestem prze szczęśliwa
co do swędzenia to mi przeszło powiedziała że jakby znów zaczęło to mam zrobić próby wątrobowe

ullana to trzymam kciuki i przytulasy dla ciebie
sweety to super
rysia nie jest źle tylko mina nie wyjściowa

Ostatnia edycja:
Ooo sweety !!!!!! :-)) Moze ta cc jednak niekonieczna?

Dzień dobry:-),

Ollena - w przypadku takich problemów z nerkami jest tak, że wczoraj wyniki były ok, a w poniedziałek mogą już być do bani. Zwłaszcza, ze zastój nie zniknął, on cały czas jest, a każdy dzień dalej to większe prawdopodobieństwo nawrotu i namnażania się bakterii, bo ucisk na moczowód będzie, dopóki dzieciaczek będzie w brzuszku i macica nie zacznie się kurczyć.

Piotruś ma dzisiaj wycieczkę szkolną, więc musiałam wstać o 6.00.
Dzisiaj o 17.40 mam wizytę.

Właśnie spojrzałam na suwaczek - zaczęłam 36 tydzień...jeszcze tydzień i młody będzie bezpieczny gdybym miała rodzić.

Ostatnia edycja:
reklama
hej laski

sweety super wyniki :-D

ullana kciuki zaciśnięte bardzo mocno

ja mam dziś 30dc i zaczynam lekki świr, mniejszy o dziwo niż w poprzednich cyklach [no raczej się nie udało] i chyba nawet bym już chciała @ bo muszę koniecznie zrobić rtg biodra, a w ciąży się raczej nie da ;-)
no ale jak bedzie fasolka, to trudno, biodro poczeka ;-)

Do góry