K
Kinga85
Gość
mou szalona...
ale dobrze piszesz żeby to trwało krócej! po co 25-30-40dni!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

bez zabezpieczenia, a ja nawet nie miałam pojęcia co to owulacja he he, więc też nie wstrzymywaliśmy się w dni płodne, które nie miałam pojęcia kiedy u mnie w ogóle były. Dlatego teraz jak już są starania konkretne, to robię wszystko by celować konkretnie w owu. Pierwszych kilka miesięcy było do d... bo bardzo się stresowałam że nie wychodzi, a teraz to jestem tylko znudzona, a nie zestresowana. Stres zaczyna się 3 dni przed @. No może nie stres, tylko jakieś emocje, fajne nawet, bo przynajmniej coś się dzieje, to jak gra w totka, czeka się do losowania z kuponem w dłoni z nadzieją że się uda...

fajny urwisekFioletowa - dlatego w mojej natchnionej wizji @ trwa jeden dzień![]()
Co do pierwszego strzału to u nas niestety łuuuu i beeeee. Bo pierwsze po 4 latach i tylko z bzykanek dla przyjemności. Więc z kolei u mnie to nie blokada. Bo 4 lata nie myśleliśmy żeby sobie dzidzię zrobić, tylko kopulowaliśmybez zabezpieczenia, a ja nawet nie miałam pojęcia co to owulacja he he, więc też nie wstrzymywaliśmy się w dni płodne, które nie miałam pojęcia kiedy u mnie w ogóle były. Dlatego teraz jak już są starania konkretne, to robię wszystko by celować konkretnie w owu. Pierwszych kilka miesięcy było do d... bo bardzo się stresowałam że nie wychodzi, a teraz to jestem tylko znudzona, a nie zestresowana. Stres zaczyna się 3 dni przed @. No może nie stres, tylko jakieś emocje, fajne nawet, bo przynajmniej coś się dzieje, to jak gra w totka, czeka się do losowania z kuponem w dłoni z nadzieją że się uda...
Mykam na pocztę wysłać telefon - bo nie czyta mi kart sim.
Zobacz załącznik 441932
Zobacz załącznik 441931
akurat na pulpicie miałam to przedstawiam moje dziecię![]()

wszystko mi się skalda na "nie". Jak myślicie, czy z wg wykresu mam jeszcze płodne dni?? Właśnie mi się przypomniało że jutro mam wizytę u gina... więc dziś nie bardzo można się przytulać z mężem nie?? zwłaszcza że cytologie mam mieć pobieraną.. ehh...