R
RiSiA
Gość
witam sie
gdzie robiliście te badania?? robiliście je w PL?? jak tak to w jakiej placowce? dziwne masz te wyniki polowe istotnych rzeczy nie macie...
Mou tak powinno byc z szyjką, ze jest otwarta w TYM własnie dniu w TYM momencie
ja tak miałam co cykl... i po owu od razu mi sie zamykala ;-) a na ktorym wykresie masz dzisiejszy pomiar z pochwy?bo sie pogubilam:-)
nie ma sprawy
mnie to nie przeszkadza
sama zachodzę w głowę jak mysmy z NASZYMI problemami zaszli w 3 ciaże...
zdrówka dla szkraba
kup pulnex baby rewelacja jest sama stosuje jak mam katar
a macie to zgodne z regulaminem?? bo jak nie to muszą Wam odsetki zaplacić...jak macie napisane, ze do ostatniego macie płacone
Mama grautuluje![]()
Mam juz wyniki mojego M a wiec tak
Jest napisane ze jest malo spermy nie podane dokladnie ile ....
ph 7,5 kolor lekko zolty
ruch typu A+B 0%
c i d nie jest podany .....
70% prawidlowo zbudowanych
lekocyty 5,6
To juz raczej na invitro chyba nie ma szans bo bez ruchu to dupa blada...
Pajka dziekuje za dodanie do marca, ale od dzis to juz jestem tylko tam i nie przejde nizej.
gdzie robiliście te badania?? robiliście je w PL?? jak tak to w jakiej placowce? dziwne masz te wyniki polowe istotnych rzeczy nie macie...
Mama - he he ale by było dobrze, ale raczej nici z tego. Dziś szyjka zamknięta, a tempka wcale do góry nie poszła. Albo ja zaczęłam źle mierzyć. To znaczy, ja na pewno zaczęłam źle mierzyć, bo zamiast rtęciowego używam elektronicznego i zamiast dowcipnie to w ustach... wrrrr... Sama sobie skopsałam i nie mam pojęcia teraz co się dzieje. Może jutro zmierzę rtęciowym. Ten na pewno się nie pomyli.
Kiira - ja bym powtórzyła badanie, bo aż niemożliwe jest żeby ruch był zerowy. Badanie mogło zostać wykonane za późno, po czasie, i wszystkie mogły być już martwe.
Pajkaa - w sumie to napisałam że przeważnie od 3 dnia cyklu bierze się clo, bo Enya by tak miała przepisane raczej, ze względu na długość cykli, i w sumie owulację swoją normajną prawie tak jak przy max 32 dniowych cyklach. od 5-9 dc czytałam że już się odchodzi. Chyba że cykle są baaardzo długaśne ;-) chociaż sama już nie wiem czym się sugerują lekarze przy wyborze terminu, czy od 3 czy od 5dc... ciekawe to to jest.
Jak tam? robiłaś próby z paskami lakmusowymi już??? :-)
Enya - no te bóle u mnie to jeszcze za wczesne na ciążowe hi hi, bo musiałabym zaciążyć 20 godzin po serduszkowaniu, a to nie realne... niestety :-) Dziś nadal trochę boli, ale wczoraj nie dałam rady serduszkować bo ból był nie do zniesienia. Po nospie był znośny ale przy większych ruchach to masakra. Nie wiem czy to jedno serduszkowanie coś dało, a teraz śluz jest bardzo gęsty, i nie ma nawet śladu po BJ. Zero totalne. Może jeszcze się szyjka otworzy.
Pajkaa - ale czy to normalne że otworzyła się tylko na kilka godzin i BJ był o tylko przez jeden dzień??? Miałaś tak po clo?
Kariin - a czemu ja Ci zmieniłam nick na Kiira ????he he
Mówię poważnie, dlatego takie badanie jest powtarzane, jak w przypadku mojego M. Wyniki były słabe więc po dwóch tygodniach były powtórzone.
Przed takim badaniem najlepiej nie współżyć minimum 5-7 dni. 3 to takie totalne minimum, ale lepiej wstrzymać się do 7 dni, i niech mąż pod prysznicem też się nie wspomaga ;-)
Sperma musi być oddana do max 60 min. A i tak to zbyt długo. Najlepiej wyrobić się w 30min. z oddaniem próbki do laboratorium. Zróbcie tak, a wtedy będziesz miała pewność co do wyników.
Mou tak powinno byc z szyjką, ze jest otwarta w TYM własnie dniu w TYM momencie
heloł
ja dziś nocka z dupy... potem musiałam pobiegać po urzędach - i to wygrało - urząd czynny od 7.30 interesantów przyjmuje się od 8
w sądzie czynne od 8, kasa od 8.40 faaaajno...
ale już mam z głowy zgłoszenie do ksiąg wieczystych
mama_ gratulacje
bo ci kwas solny z żołądka ściął mleko - szybka produkcja twarogu hehehe
kariin nos do góry, będzie dobrze - pajkaa sorry że tak się tobą posłużę, ale jak dla mnie ciąże pajkii to takie szóstki w totolotka, mi twój przykład daje duuużo nadziei
a badania bym powtórzyła, tak jak mou pisze - w głupim badaniu moczu można zrobić dużo błędów, to co dopiero w badaniu delikatnych żołnierzyków...
nie ma sprawy
Dobry!
Ale słonko świeci...
Mój Szkrabek taki choryKaszle go i katar nieziemski.
Dostał efedryne do nosa (do zrobienia krople) i lekarka nie napisała steżenia na recepcie... i dopiero idę o 15 po zmianę.. a tak by już od wczoraj miał krople.
Kaszle go tak, że wymiotuje.. już 4 raz od wczoraj.. jestem załamana. Nie wiem jak mu pomóc
Jeszcze zapalenie dziąsła od wychodzącej czwórki...
padam...
Cała noc nie przespana...
zdrówka dla szkraba
MOU Odsysam jak moge, ale strasznie go to denerwuje. Maści takiej nie mam ale kupie.
A co do tych plastrów na czoło.. max temp miał 37,6 więc nie wiem czy jest sens z tym.. a i tak musze dawać mu ibum przeciwzapalnie.
kup pulnex baby rewelacja jest sama stosuje jak mam katar
no chyba ze tak
mi tam dwójka starczy - modlę się o ciążę donoszoną bez problemów, bo trzeciej ciąży w ogóle już nie chce
ale jestem wkur...a!!! własnie się dowiedziałam, że pensje nie wyjdą nam dzisiaj tylko 10.03. - zajebiście
to kolejny powód żeby jak najszybciej zajść i spi...lać z tej firmy...
a macie to zgodne z regulaminem?? bo jak nie to muszą Wam odsetki zaplacić...jak macie napisane, ze do ostatniego macie płacone
he he
.. jestem załamana. Nie wiem jak mu pomóc