reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

za pół roku - bo bromergon może długo działać... ;-) no chyba że wcześniej sobie sama zrobię ;-) albo zajdę :tak:
ja na razie jestem po dwóch ćwiartkach, więc jeszcze może za wcześnie żeby się cieszyć, ale nie ma dramatu, więc sie nieśmiało cieszę ;-)

reklama
Witam i ja,

fioletowa, dobrze, że ok po leku (upsss, chyba skopiowałam wypowiedź Mou ;-))

mou, mój wykończony, ale po pracy, nie męczyłam go wczoraj, żal mi go było, zresztą jak tak zmęczony to żołnierzyki i tak byłyby nie w stanie śmigać, więc odpuściłam, ale dziś nie odpuszczam :tak:, dziś szczyt ouw...ten wykresik bez porównania do porzedniego cyklu, kurcze sama nie wiem co się działo w poprzednim, że taki był zaburzony :confused: owu jest na bank, bo śluz na maxa obfity :tak: teraz tylko pytanie czy plemniczki na tyle silne by się przebić :baffled:

co do gadania w nocy, ja jako dziecko gadałam co noc- tak przeżywałam dzień...Amela też gada, śmieje się i wzdycha ;-):-D ale u niej to raz na jakiś czas :tak:

enya
, a Ty gdzie? męczysz tego swojego i do kompa już dojść nie możesz? ;-):-p:-D

mou, Twój wykresik jest...ech nie będę gadać, poprostu mocniej zaciskam kciuki :happy:

miłego dnia

Ostatnia edycja:
Dotkass - Enya tak długo była w pozycji za 15 trzecia, że już jej tak zostało :-D:-D:-D

Zobaczcie co zbudowało moje dziecko. Chodzi i wyciąga coś z szuflady w kuchni i cały czas się upewnia że siedzę na kanapie ... "mamo, siedzisz na kanapie? - na to ja " tak, kochanie, siedzę" ...
"to dobrze mamo..."
a teraz znów coś znajduje he he ... i
"potwory istnieją mamo, istnieją!... czy wszystko w porządku mamo...? bo potwory istnieją wiesz???" Zaraz się posikam!!! :-D a oto budowa która powstała przed chwilą... i nie pytajcie skąd ona to bierze... :eek::baffled:
Budowa[1].jpg

witam sie

Fiolecik
no to dobrze, ze po bromergonie ok... ja wysiadlam chyba po 5 tabsach... nie byłam w stanie w ogóle finkcjonowac

Mou niezły wykresik i budowa córci:)

Ciekawa jestem tylko kiedy owu w końcu była...hmmm... w tym cyklu nie mam zielonego pojęcia. Bardziej się skłaniam że dziś 12dpo, bo tempka spadała bardzo ładnie aż do 11dc, i nagle piękny skok. Jeśli tak to mam w tym cyklu fl 12 sto dniową co u mnie jest piękne. Co Ty myślisz??? Masz jakąś teorię?

mou, ja obstawiam, że 11 dc miałaś owu, bo 15 była zaburzona tempka, więc nie wiadomo jakby było :tak: co do budowli, super :-D:-D:-D, najlepsze to jest to coś z szarym klockiem, nie powiem jak wygląda, ale wygląda fajnie ;-):-p:-D a z potworami to norma- u mnie to samo

Dotkass - głodnemu chleb na myśli??? :-D

No mi też się zdaje że bliżej 11 tak bardziej 12-13dc niż 16. Bo owu przeważnie jest dzień po spadku. Spadek jest spowodowanym dużym wyrzutem LH, a dopiero od wyrzutu LH owu jest gdzieś 24-36godzin po. Tak więc ja obstawiam 12-13dc, ale nie jestem pewna. Jeśli tak to fasolki ni ma. Ani @ jeszcze nie ma. Ale jutro pewnie będzie. No i test negatywny.

mou to dopiero 24 dzień cyklu u Ciebie, nie nakręcaj się, że pewnie nic z tego, pamiętaj, że życie lubi zaskakiwać wtedy gdy najmniej się tego spodziewamy...ja nie przestaję Ci kibicować :tak:

mou to dopiero 24 dzień cyklu u Ciebie, nie nakręcaj się, że pewnie nic z tego, pamiętaj, że życie lubi zaskakiwać wtedy gdy najmniej się tego spodziewamy...ja nie przestaję Ci kibicować :tak:

Ah! no właśnie ja mam cykle 26 dniowe :-D jak się 27 dniowy zdarzy to cud :tak:

i właśnie podszyłam zasłony i zmieniłam. Dużo ładniej teraz :-) od razu milej da oka :tak:

reklama
Do góry