reklama
Milusia - nie trzeba klikać na wykres żeby widzieć jaki jest ładny. Ja trzymam kciuki, żeby w sobotę już coś było na teście 
Oj! teścik mi owu prawie pozytywny wyszedł. Po południu już powinien być 100% pozytyw. Szyjka ładnie otwarta, więc choć libido mi spadło to muszę zgwałcić lubego...

Oj! teścik mi owu prawie pozytywny wyszedł. Po południu już powinien być 100% pozytyw. Szyjka ładnie otwarta, więc choć libido mi spadło to muszę zgwałcić lubego...
Ostatnia edycja:
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Witam się i ja,

wredzioszek z Ciebie ;-)

milusia trzymam kciuki za sobotni test
:-)
Mou, udanego molestowania, trzymam kciuki, żeby jednak to libido podskoczyło...molestuj, molestuj a ja trzymam kciuki, żeby owocnie
:-)
muszę zestresować dzisiaj koleżankę z pracy, może jej wyjdzie że jest![]()

milusia trzymam kciuki za sobotni test

Mou, udanego molestowania, trzymam kciuki, żeby jednak to libido podskoczyło...molestuj, molestuj a ja trzymam kciuki, żeby owocnie

milusia83
Podwójna mamuśka:)
Mou ja myślę, że pół kieliszka winka i libido lekko podskoczy hihihi, ja w owu totalnie nie miałam ochoty, ale totalnie bo o 20tej złapał mnie taki skręt jajników, że wyyyyyłam do M, żeby szukał no-spy bo oddechu złapać nie mogę
A od już ponad tygodnia nie szalejemy - no dziadek ze mnie jak nie wiem
hihih libido spada to i się nie chce
A od już ponad tygodnia nie szalejemy - no dziadek ze mnie jak nie wiem
Dotkass
Dotka - moje czary zadziałałytempka lekko do góry ... nie w dół
![]()
:* czaruj tak czaruj...może wyczarujesz razem z enya małą fasolkę u mnie w brzuszku, bo enya też mnie swoimi czarami "straszyła" ;-):-)
Dotkass
nie wiem...chciałabym, ale nie nastwiam się :-(...dziś znów zrobiłam test (znów 20) nie wiem po jaką cholerę, skoro i tak chyba mou, albo pajkaa pisały, że to za wcześnie...chore, chore...wariuję...
wyszłam powiesić pranie, piękne słoneczko dziś u nas, więc powiesiłam na sznurku na ogródku...wróciłam siadłam do kompa i spać mi się zachciało...kurcze nie mogę zasnąć, nie mogę...chyba jednak będę musiała na chwilunię się zdrzemnąć...aaaaaaaaa

wyszłam powiesić pranie, piękne słoneczko dziś u nas, więc powiesiłam na sznurku na ogródku...wróciłam siadłam do kompa i spać mi się zachciało...kurcze nie mogę zasnąć, nie mogę...chyba jednak będę musiała na chwilunię się zdrzemnąć...aaaaaaaaa
reklama
dobranoc dotkass
;-)
a mój małż wczoraj był u pulmonolog i na spirometrze wyszło mu 98% ale lekarka mu powiedziała, że to jest tylko jakaś średnia i może być że on ma normalnie np 130% i że mu spadło
dostał na miesiąc leki przeciwastmowe i po miesiącu będą sprawdzać czy się poprawia czy nie...
;-)
a mój małż wczoraj był u pulmonolog i na spirometrze wyszło mu 98% ale lekarka mu powiedziała, że to jest tylko jakaś średnia i może być że on ma normalnie np 130% i że mu spadło
dostał na miesiąc leki przeciwastmowe i po miesiącu będą sprawdzać czy się poprawia czy nie...