reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

idz do salonu napewno sie da zrezygnowac , numer tobie zostaje bo to jest twoja karta sim, tylko sie dowiedz bo tp jak rezygnujesz z umowy a dokładniej Ci sie konczy to musisz przyjsc miesiac wczesniej z e nie bedziesz dalej przedłużac a orange i tp jest podobne ale lec jak najszybciej do salonu i sie dopytaj

nie bedziesz płacic jeżeli nie zrezygnujesz w czasie umowy tzn jak masz umowe do 30 a ty pojdziesz i bedziesz chciała zeby ci wyłaczyli 25 to moga kare bo przed czasem
albo do ostatniego okresu rozliczeniowego jezeli jest na obanament

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem z jakimś wyprzedzeniem trzeba zrezygnować. Mam nadzieję, że się uda, bo mam za duży abonament i kupa kasy mi zostaje na koncie co miesiąc...
mnie stanik uciska już a jak puszczę dziewczyny luzem to mleko leci.... I tak źle i tak nie dobrze....

Ostatnia edycja:
Miesiąc wczesniej trzeba wypowiedziec umowe jesli Ci sie juz kończy a potem zostaje Ci ten numer, tylko sobie bedziesz doładowywać i juz ;) moja mama tak miala w plusie ale ja tak samo w orange , internet mi sie skonczył i numer został normalnie wiec mozna było sobie doładowywać !!!!

Aguś odpoczywaj! Pogoda do bani. Ja czekam na serial PROSTO W SERCE i potem idę się kąpać.

Szkoda, że dziś nikt się nie stara, bo mam taki fajny obrazek tematyczny.....

Rysica zasłużyłas,!!!!!!!!!! takiego smaka mi robisz pieronie , przeciez wiesz ze ta teraz tylko słodkie na okrągło ehhhhhhhhhhh.... ale ja na weekend zeby sie waliło i paliło robie kopiec kreta !!!!!!!!

reklama
Do góry