reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Ollena jestes szczupła laska, to kup sobie cosik rozmiar wiekszego i juz ;-) Ja tez w ciazy samopoczucie mam do dupy, jeszcze te cholerne straszne mdłości ;-(

Pajka i Rysica - trzymam za Was i juz nie nastawiam ;-) a ktore to Wasze cykle staran?

aldo u mnie 2:) bo zaczęłam dopiero :) także mam czas:p

aldo - 7my cykl...
A mnie dalej podbrzusze boli - ale i macica i jajnik...
Ja już nie wiem... Jakby to było owu, to chyba bym miała (jak zwykle) mega ochotę na sex, a ja ochoty na sex w ogóle nie mam...
na dodatek chodzę jak śnieta ryba i najchętniej to bym się spać położyła, ot co!
niedziękuję ;)

:-)

u mnie taj jakoś dziwnie szyjka wędruje... znowu jest bardzo wysoko...jestem ciekawa jak to się zakończy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aldo co z tego, ze przez internet mozna kupic, ja nie bede zamawiac do PL a pozniej z PL odbierac a co jesli sie okaze nie dobre albo nie takie jak sobie wyobrazalam? ;-) Dostane od kuzynki jakies ciazowe ciuszki, jeansy musze sobie kupic i jakos musze przetrwac. Najgorsze, ze ciaza to czas rozlozony na rozne pory roku, nie wiem w co sie bede zima ubierala...tzn o kurtke mi chodzi. W poprzedniej ciazy akurat koniec ciazy mialam w grudniu, wiec chodzilam ciagle w jednej kurtce ktora siegala mi po pepek...masakra. Teraz moze byc podobnie, albo w rozpietej bede chodzic:( buuu zalamuje mnie to wszystko.
Najgorsze jest to, ze jak brzuch zaczal rosnac to zaczyna do mnie dochodzic to, ze naprawde bede znowu rodzic i znowu przechodzic przez nieprzespane noce i wszstko inne:(
eh, narazie nie umiem sie cieszyc.

Pajkaa a może betę zrób. Piszesz w wykresie , że @ przychodzi 5 dni po lutce? W takim razie czekam z niecierpliwością ;) i zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&

ja nawet nie będę testować pod koniec cyklu , będę po pregnylu , więc @ i tak szybciej wskaże wynik (oby nie przylazła) , zatestuję dopiero około 30 dc

Ollena, ciesz sie tym na co my tutaj tak starsznie czekamy ,a Ty juz masz to za soba!!! Ciaza to cud! WIec glowa do gory. Wiem,ze hormony graja,ale masz sczescie ogromne,wiec sie nim ciesz!

alebur ja wiem, sa rozne kurtki i plaszcze dla ciezarnych ale mi kasy szkoda na to, tymbardziej ze to moja ostatnia ciaza...
ana staram sie, ale za bardzo nie mam czasu sie cieszyc... psa sobie wymyslilam to teraz mam urwanie glowy, pocieszam sie, ze jak urosnie to bedzie lepiej. Tylko znowu obawy jak sobie poradzimy, bo mm wpadl w taki trans ze wychodzi z psem i nie ma go 2h... wiec jak tak pozniej trzeba bedzie z psem wychodzic, z Patrykiem czas spedzac i jeszcze male obrobic to ja sobie nie wyobrazam...
Wsyzstko mnie w wq... za przeproszeniem ;)

Ostatnia edycja:
Ollena glowa do gory, ja jeszcze o tym wszystkim nie mysle, co bedzie jak urodze, do maja/czerwca jeszce kupa czasu!!! zdazymy sie przyzwyczaic, teraz nie czas myslec o nieprzespanych nocach. A co do ciuchów to ja od znajomych uzywane bede zalatwiac :-) Aha no i mam tez taki plaszczyk 'grzybek' ;-) nie ciázowy, ale jak bylam w ciazy to byl jak znalazl :-) tylko sie cieszyc ze rodzinka sie powieksza, znow bedzie czekanie na pierwszy usmiech, pierwszy zabek :-) teraz to juz nie bedzie tak jak przy pierwszym dziecku, kiedy nasz swiat stanal do gory nogami. Teraz mamy juz to jedno dziecko, nasz porzadek dnia ulozony i to drugie dziecko po prostu do tego wláczymy, to juz nie bedzie az taka rewolucja;-)

BRAWO ALDO takie podejście do sprawy się chwali i oby tak dalej i u wszystkich było :)

Ollena nastrój się zmieni, teraz hormony szaleją , więc musisz uzbroić się w cierpliwość..

reklama
Ollena tak jak Ana pisze + niektóre z nas chciałyby byc w Twojej skórze wiec prosze nie smecic tylko sie cieszyc :) a rzeczy ciazowe zawsze mozna sprzedac na allegro np:)

Alebur nie mam jak skoczyc na bete :) no i przede wszystkim nie chce poczekam spokojnie do terminu @ jak nie przyjdzie to moze wtedy wykonam test... nigdzie mi ie nie spieszy:)

Aldo zgadza sie z Toba :)

Do góry