reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

witajcie dziewczyny chce do was dolaczyc poniewaz staram sie o 2 dziecko ale narazie 3 cykl bez efektow moze cos mi doradziecie :)
mam na imie sylwia i mam 22 lata
moja coreczka oliwia ma rok 4 miesiace i 8 dni urodzilam ja doklanie 16 lipca 2010 roku :)

reklama
Sylwia D widaj :) pisz z nami częściej:):)

Lolciu Castagnus nie wplywa na rośnięcie pęcherzyków jak clo... wiec nie ma takiego ryzyka... ja bym clo nie brała... jeżeli masz taką torbiel to daj odetchnąć jajnikowi... ja mialam tak, ze w 3 cyklu gigantyczna sie zrobila torbiel 4 musiałam clo odstawic a w 5 zaszłam :-)
ja zmykam bo padam na pyszczek Sebek 1,5 h usypial, płakal masakra jakas... jestem ciekawa jutrzejszej tempki czy będzie skok czy nie:):)

dobranoc

Pajka-nie miałam monitoringu cyklu ja jesten dopiero na poczatku drogi zobaczymy co powie mi endokrynolog -ginekolog w poniedziałek ja miałam usg 28cd teraz jak bede u niego to mam nadzieje że mi zrobi usg w końcy płace 100zł za wizytę mam nadzieje że na gadaniu sie nie skończy no i będe wtedy w 14dc zobaczymy co będzie

SylwiaD Witaj tak jak pisze Pajka trzeba często tu pisać bo inaczej nie da rady sie wkręcić bo nie jest sie w temacie ja dopiero sie tu rozkręcam:)

Sylwia D-a jak długo sie starałaś o pierwsze były jakieś problemy ,to dopiero 3 cykl na razie bez paniki no i jesteś młodziutka,nie naciskaj bardzo bo wtedy nie wychodzi,ale dla twojego spokoju poszła bym do gin i powiedziała że sie staracie niech cie rutynowo przebada.Pozdrawiam

reklama
Do góry