reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
hej dziewczynki :)

nie zdarzyłam isc na bete bo wczoraj popołudniu zaczełam plamic a dzis juz @ rozkrecona na maksa... mam mega wielkiego doła.. nie wiem po @ chyba musze sie wybrac do gina.. bo nie wiem co jest przyczyna tego ze nam sie nie udaje...

nie zdarzyłam isc na bete bo wczoraj popołudniu zaczełam plamic a dzis juz @ rozkrecona na maksa... mam mega wielkiego doła.. nie wiem po @ chyba musze sie wybrac do gina.. bo nie wiem co jest przyczyna tego ze nam sie nie udaje...

kurcze Siwa, szkoda:-(

trzymaj się cieplutko

Hej Dziewczyny

Ja narazie chciałam się nieśmiało przywitać. Jestem mamusią synka ma 3 latka i 4 miesiące. Po długich namysłach chyba od kwietnia tego roku zaczniemy starania o rodzeństwo. Jestem narazie po badaniach zleconych prze Panią ginekolog i nie mogę doczekać się kwietnia:) Pozdrowionka dla wszsytkich

Siwa20Przykro mi:(((( Moze w nastepnym cyklu sie uda.Trzymam kciuki

Ja jestem po cesarce,od porodu mineło 1rok i 9miesiecy.Ciekawe czy bede mogla rodzic SN czy znowu bede miala cesarke?Dzisiaj slyszalam od kolezanki ze mozna miec tylko 3razy cesarke,potem lekarze doradzają podwiązać jajniki.Slyszeliscie cos o tym?
Ja mialam cesarke miedzy innymi tez z powodu duzego wielowodzia,niewiem czy to dziedziczne,ale moja mama i siostra tez mialy.Pewnie teraz tez bede miala problem z wielowodziem:-(

Hello!

Nie bylo mnie od wczoraj, bo stawialam system w lapku... :zawstydzona/y: Ale juz dzis smiga. :-):-)
Nawet nie wiem, co sie dzialo, ale postaram sie cosik nadrobic.

Mia nam troszke plakala wczoraj i dzis przy usypianiu... Kurcze, wydaje mi sie, ze byla przestymulowana... TV moze jednak naprawde zle wplywac na takie maluszki mimo, ze to tylko tyle a tyle czasu... :eek::sorry2::eek:

Milego wieczorku!
Tymczasem bede czytac, co tam u Was.

reklama
Mary witaj!! Mnie po cesarce lekarz powiedział że minimum 1,5 roku od porodu do zajścia w ciążę musi być przerwa bo macica może nie wytrzymać. U mnie niedługo minie 5 lat i plany trochę mi się przesunęły :) Ale teraz mam szansę rodzić naturalnie.

Enya - dziekuje za Twoja wypowiedz. Wlasnie tak myslalam, ze porzadna przerwa musi byc... :zawstydzona/y: Tak wiec jeszcze sie poradze lekarza, ale pewnie powie to, co Tobie, wiec musze czekac do 2014 roku...

Siwa - bardzo mi przykro...

Hej Dziewczyny

Ja narazie chciałam się nieśmiało przywitać. Jestem mamusią synka ma 3 latka i 4 miesiące. Po długich namysłach chyba od kwietnia tego roku zaczniemy starania o rodzeństwo. Jestem narazie po badaniach zleconych prze Panią ginekolog i nie mogę doczekać się kwietnia:) Pozdrowionka dla wszsytkich

Lady Blue - trzymam kciuki! ;-);-)

Ja jestem po cesarce,od porodu mineło 1rok i 9miesiecy.Ciekawe czy bede mogla rodzic SN czy znowu bede miala cesarke?Dzisiaj slyszalam od kolezanki ze mozna miec tylko 3razy cesarke,potem lekarze doradzają podwiązać jajniki.Slyszeliscie cos o tym?
Ja mialam cesarke miedzy innymi tez z powodu duzego wielowodzia,niewiem czy to dziedziczne,ale moja mama i siostra tez mialy.Pewnie teraz tez bede miala problem z wielowodziem:-(

Kasik - ja nic takiego nie slyszalam, ale wiadomo, ze CC jest pewnym obciazeniem dla organizmu i ciac w nieskonczonosc nie mozna. No, ale jaka jest granica, tego nie wiem... :confused: Ja mam nadzieje na porod SN przy nastepnym dzieciaczku, ale jak to bedzie, to zobaczymy.

Hej:-)

Dziewczyny trzymam za Was kciuki bardzo mocno:-)

Powtorzylam dzis test,druga kreska duzo wyrazniejsza,tempka wzrosła do 37.1:-) I kolejny dzine mdłosci,ale poki objawy trzymaja jest dobrze;-) Dobra ja lecę do szkoly:-) dzisiaj mam zajęcia z dermatologii,wiec napewno bedzie ciekawie:-p a potem idziemy z m.ogladac mieszkanie,znalezilismy inne,troche tansze i tez 3pokojowe no i blisko babci Mai:-) Pozdrawiam

Kasik - super! :tak::tak:Oby tak dalej! :happy2:

Do góry