reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

hmm nie mogę edytować...

a ja byłam w US - zeznałam że nic nie wiem, nikogo nie znam i pojechałam do salad story na śniadanio-obiad
troszkę humor wrócił... idę z moim łobuzem na basen to sobie popływamy :-D
nadziei nie mam, dziś tempkę mierzyłam dwa razy i był dwa razy dokładnie ten sam pomiar, więc jutro pewnie @ jak nic
no ale pajkaa masz rację - drugi cykl ;-) no i twój wykres daje mi nadzieję ogólnie bo też miałaś takie zęby

reklama
Iza nie ma co sie poddawac :) głowa do góry.. ( i pisze to osoba ktora wiecznie ma doła ) ale co tam ;p

Fioletowa miłego odpoczynku z synkiem :)

przed chwila wrocilismy ze spacerku i na przedpokoju była woda przyniiesiona z butami a moj młody wpada do pokoju i tak " mamo chodz.. to ide za nim pokazuje mi wode i mowi CO to jest !! ja mowie woda a on do mnie to juz juz sprzataj to " no padałam ze śmiechu hahaha :D

to u nas najsmieszniejsze zdarzenie:
jechaliśmy samochodem i Adam miał włączoną jakąś aplikację w telefonie, która zapamiętuje trasę i to coś co chwilę gadało
ja: co to jest?
mąż: a co cię to?
Artur: a co cię to?
ja: no i czego uczysz dziecko?
Artur: a co cię to?

:-)

Hej
już wróciłam z sądu:shocked2:

co do tekstów to my mamy taki jeden, a mianowicie synuś właził nam co noc do naszego łóżka i nie chciał spać w swoim. M mówi, że trzeba go zachęcić, więc zagaduje małego, że jest nam już w trójkę ciasno i niewygodnie. No więc pojedziemy kupić jakieś czadowe łóżko i że on może wybrać i łóżko i miejsce gdzie będzie stało. No to synuś lata po pokoju i wskazuje na miejsce pod skosem przy oknie, ze tu będzie najlepiej. M zadowolony, ze taki z niego taktyk, że synusia z łoża małżeńskiego się pozbył, a tu nagle młody wypalił: Mama jest problem!!! no to ja na to, ze jaki... a on Tatuś się nam pod oknem przeziębi!!! :-)

hej :)

Nenete gratuluje super ciesze sie krecha widoczna ze hej :) ja bym nie wytrzymala na twoim miejscu :) i powiedziala bym mojemu hehe :) ja to w goracej wodzie kompana jestem :)

Dzis moja 5 letnia cora narysowala mi obrazek gdzie bylam ja i moj M i dzdzius bylam normalnie wszoku, dzieci sa madrzejsze czasem niz nam sie wydaja :)

do tego jeszcze zwymiotowalam nie dolecialam do wc :( bylo by cudnie gdyby na fasolke ehhhh podejzewam ze nie mialam owulki a to wymiotowanie zapalilo mi lampke czerwona w mojej glowie i pewnie @ mi ja dopiero wylaczy...
dotego doszlo ze wsumie jak liczyc pierwszy skok temp. to mogl byc moj spadek temp na implantacje a jak by sie sprawdzilo to by sie okazalo ze dzdzie zrobilismy w mojego 'M urodzin, i chodzi za mna imie Zoui niewiem czemu nawet nie umiem go poprawnie napisac hehe uslyszalam gdzies to imie i sie zakochalam hehe
boze dziewczyny kawtan konieczny dla mnie bo warjuje, mialam nie testowac w tym miesiacu ale nie dam rady pewnie... testowanie za 5 dni, jak jutro zaczne znow wymiotowac to moje szanse na II krechy urosna. choc obawiam sie ze zwymiotowalam bo popilam antybiotyk sokiem pomaraczowym ale juz sama niewiem ehhhh.

Nenete w kazdym razie podnioslas na duchu mysle wystkie tu dziewczyny :)

Pajka sliczny suwaczek :)

Fioletowa jak @ nie ma to spokojnie skok moze byc jeszcze temp bo wsumie castangus bierzesz :) to i wykres masz nizszy :) pod wzgledem temperatury ja tam za ciebie trzymam kciukasy :)

dzięki kariin, ale chyba pajkaa może spokojnie przepisać mnie na 26 marca - dziś przed basenem śluz miałam już beżowy, więc rano będzie @
dzięki castagnusowi jutro a nie za tydzień... za to mogę sobie wyleczyć gardło
zaczęłam liczyć i hehe @ nie skończy mi się raczej do soboty, więc do ginki będę szła 3, może namówię ją na usg - dowiedziałabym się czy ja mam tam jakieś jajeczka - 6 będzie 16 dc więc okolice owu... kolejny fajny datowo cykl - okolice dnia kobiet owu, okolice moich urodzin testy... ech pomarzyć o II

Pajkaa - wpisz sobie papierki lakmusowe na allegro. Grosze totalne, może nawet w chemicznym czy w aptece będą dostępne. 80szt Papierki lakmusowe wskaźnikowe pH 1-14 PASKI (2121306577) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tu przykład z allegro :)
Fioletowa, Moniś - teksty objechane w kosmos!!! Tak jak mojej dzisiaj - no padłam siedząc na ławce w parku!!! :-D
Ja sobie siedzę w najlepsze a to moje małe dobiega do mnie i mówi: "mamo !!! NIE CHCĘ CIĘ (śmieje się przy tym swoim śmiesznym śmieszkiem) i dodaje: ODEJDUJĘ OD CIEBIE MAMO !!!, i ucieka ze śmiechem"

reklama
Fioletowa może ten śluz to tylko zmyłka. Póki nie ma @ trzeba mieć nadzieję. Ja u gin byłam w styczniu. Powiedział że mam "leniwe jajniki" i że możemy jeszcze poczekać, połykać castagnusa. Mogę też zrobić progesteron, rezerwę jajnikową i łykać duphaston. Zostałam przy tej pierwszej opcji. Jak nie pomoże to w marcu albo w kwietniu porobię te badania

Do góry