reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Moja Alutka mówi tak: Mamuś przytul się do mnie bo taty nie ma i nie masz się do kogo przytulać:-) W ogóle kładę głowę na jej kolankach a ona mnie głaska po głowie - tak jakby role się odwróciły...
A w ogóle jest cały czas na etapie nieba i co tam jest. Ostatnio zapytała sie mnie czy w niebie są łóżka???No to mnie zatkało i mówię że chyba nie - a ona do mnie a skąd wiesz?? I na czym babcia Basia w niebie śpi?? No i dlaczego nie jeździmy do tego nieba w odwiedziny do babci i dziadka??? Przecież możemy kupić drabinę, oprzeć o drzewo i iść do nieba?? A w ogóle to skąd wiem że babcia na nasz patrzy, bo przecież w niebie powinna być dziura, a gdzie ona jest jak jej nie widać???Masakra:szok:

:))) Swietne teksty:)) Ale sie usmialam:)) Ja tez czekam az Majeczka zacznie tak ladnie i duzo mowic.Na razie rozsmiesza nas swoim tancem,krecac pupcią (smiesznie to wyglada):) Ale raz pamietam,to bylo kilka tygodni temu,tez nas ładnie rozmieszyla,Maja wola TATA,tata nic,znowu TATAAA,znowu nic,w koncu Maja mowi Jaaaacekk,a tata CO a Maja NIC.:D to jej wtedy wyszlo:)

AA,bylam wczoraj u gina.Narazie widac tylko pęcherzyk.Mam przyjsc za 2tyg.

POMOCYYY

Znowu mam ciążę urojoną. Testowałam w środę (ale popołudniu bo mnie tak naszło) no i oczywiście test negatywny. Potem tempka zaczeła spadać myślę sobie @ przylezie. A teraz tempka ostro w górę, a @ nie ma. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Znowu się będe nakręcać ehhhh
Pajka sprowadz mnie na ziemię.
Fioletowa mój synek jak przeglądam BB i widzi Twój awatar woła mamciu zobacz malinka. Jaka ciuuuudowna

Witam nowe staraczki.

Kasik cudownie. gratki jeszcze raz

witam sie

Nenete jak tam test??

Iza jeżeli @ sie nie pojawi walnij testa...chociaż ja miałam takie wykresy, gedzie mialam skok a potem gwałtowny spadek na następny dzień i @

POMOCYYY

Znowu mam ciążę urojoną. Testowałam w środę (ale popołudniu bo mnie tak naszło) no i oczywiście test negatywny. Potem tempka zaczeła spadać myślę sobie @ przylezie. A teraz tempka ostro w górę, a @ nie ma. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Znowu się będe nakręcać ehhhh
Pajka sprowadz mnie na ziemię.
Fioletowa mój synek jak przeglądam BB i widzi Twój awatar woła mamciu zobacz malinka. Jaka ciuuuudowna

Witam nowe staraczki.

Kasik cudownie. gratki jeszcze raz

Iza najlepiej betka :-) Będziesz wiedziała wszytsko;-)

enya nieeezłe

to mi sie przypomnialo -znajoma opiekowala sie takim kilkulatkiem wygadanym i kiedys jechala z nim autobusem a ktos go w koncu spytal czy masz braciszka, a on na to "rodzice się starają i starają ale cos im nie wychodzi" cały autobus kwiczał

Moja Ala w nowym przedszkolu wymyśliła sobie że ma siostrę i babki się na mnie dziwnie patrzyły bo myślały że ja to dziecko gdzieś w domu ukrywam...:-) A dzisiaj zapytała się mnie "PO KOMU" ona ma kolor oczu:-)

POMOCYYY

iza to przynajmniej nie jestem sama w ciąży urojonej ;-) trzymam za Ciebie kciuki
ale biję się z myślami czy testować jutro rano czy czekać dłużej, na betę wczoraj nie miałam czasu,

dzisiaj idzie 31 dc, więc @ jest spóźniona 2,5 doby :-) żałuję że tempki nie mierzyłam :baffled:

enya moja też mi niedawno wyjechała z pytaniem: mamusiu a gdzie jest to niebo?
no i człowiek musi ostro główkować żeby malec był odpowiedzią zadowolony

kasiik zazdroszczę pęcherzyka :-) wyślij koleżankom fluidki

fioletowa jak wyniki w normie to zapowiedź szczęśliwego 7 cyklu :tak:

hejo

heh ja dziś pojechałam do kuzynki [nasze babcie to były siostry] w odwiedziny do maluszka - urodził się 02.01. i zostałam poproszona na chrzestną :-D nie mają dziewczyn w rodzinie - ona ma brata, on ma dwóch braci i on na dodatek nie ma żadnej kuzynki :-D
wielkanoc będziemy świętować :-D

reklama
Do góry