reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

ech ja mojego zaczynam powoli urabiać w kierunku badań, najpierw sama pochodzę do ginki - niech mi zrobi usg, bo może mi się mięśniaki powiększyły a jak u mnie będzie w porzo to wtedy go spróbuję namówić na badania... on w sumie dużo leków brał ostatnio więc to też może być przyczyna...
a mam nadzieję, że psim swędem zajdę teraz i nie będziemy się musieli bawić już w żadne badania i inne takie....

reklama
Ja też liczę na ten cykl, choć patrząc na wykres to mam już z głowy:( Urolog powiedział, że płyn i stan zapalny nie mają nic wspólnego z naszym "kłopotem":no: Czyli nic to nie da, ale przynajmniej chłop mi się wyleczy:tak: Nie mogę już słuchać jakie to badanie było okropne. Do przyjemnych na 100% nie należało,ale nie bolało, więc nie rozumiem tego, że mi teraz w domu kona:-) Ale tak poważni to jestem rozczarowana, bo liczyła, ze powie, że tak, oczywiście to mogło wpłynąć na trudności z poczęciem. A tak dupa....

No ja sobie wyobrażam :tak: Pacjent wymaga szczególnej opieki, żeby przeżyć :-) Tak to z chłopami.....

A u mnie @ nadal brak, zrobiłam jednak tą betę, wyniki mam jutro z rana, jak będą negatywne to może mi te urojone mdłości wreszcie przejdą, bo jak będę w ciąży to proszę bardzo mogę znosić mdłości, ale tak bez potrzeby to nie chcę :zawstydzona/y:

Mam nadzieję, że chodziarz dla Ciebie jutrzejszy dzień będzie pozytywny :) Moja urojona też się rozwija. Stwierdziłam dziś , że jakby brać pod uwagę moje objawy ze wszystkich cyklów starankowych to już prawie drużyna piłkarska by się nazbierała:-D

A tak z innej beczki kochane koleżanki w jakim wieku puściłyście dzieciaczki do przedszkola? Ja bym chciała od września (3 latka) i właśnie jestem na etapie wybierania. Marzy mi się jedno miejsce ale tam się trudno dostać ;/

iza nasz łazi od "miesiąc przed urodzinami" - miał niecałe dwa lata jak go puściliśmy... a teraz od marca idzie na pełęn etat - do tej pory 2 razy w tygodniu, ale teraz bedzie dotacja z gminy ....

Pajaka po prosze o przepisanie mnie na 25.03 :)  i dziekuje slicznie :)

Mou - dzis sie dowiem jakie wyniki mi dadza mojego M ale bede niezle wkurzona i juz mojemu M powiedzialam ze jednak zapisze sie do tego lepszego co terminy sa zajete do 4 miesiecy do przodu :) moze on okaze sie lepszym specjalista bo co to znaczy malo plemnikow 1 milion 20 czy ile  slowo malo to pojecie zgledne, kurcze najwaznjesze ze sa tak naprawde moze bedzie szansa na inseminacje, ciekawe jakie to koszty beda...  

Jestem dobrej mysli.. siedze sobie w kuchni mam otwarte okno i slysze jak ptaki spiewaja.... jak fajnie ze mieszkam 50 m od lasu :) las mi sie zaczyna przed domem :) zaraz lece moje lobuzy budzic do szkoly i przzedszkola i zacznie sie moj dzien .... kocham te 30 minut ciszy w domu :) 

reklama
Iza - czekamy na wieści :-)

U nas zaliczone, teraz tylko ciekawe czy trafione :-) M obiecywał że przez to że go do owu wstrzymywałam to sam sobie nie pomagał he he :-D to się okaże :-D
Dwa jajniki mnie pobolewają, mam nadzieję że owu była z dwóch i że chociaż dwa jajeczka wyszły na spotkanie armi :-)

Kariin - widzę że też spać nie możesz :-) u mnie też tylko ptaszki słychać. Do najbliższej ulicy mam jakieś 200 metrów, a potem to też już tylko lasy i pola :-)

Ostatnia edycja:
Do góry