reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
no ja to najchętniej bym sie chciała na listopad załapac jeszcze ;) a ja dzisiaj mam taki piekny śluz i szyjka otwarta a D dopiero jutro w nocy bedzie w domu ;(

Ja jestem na etapie czekania na @ , tylko mam nadzieje, że sie w tym miesiącu nie pojawi:-). Ogólnie to sie staramy sie juz od pięciu cykli i zarazie nic.

na listopad też bym chciała się załapać bo z grudnia mam już syneczka jednego.
w marcu robię badanka tak poza tym..

dziewczyny siedzę w pracy, ale skupić się wcale nie mogę :-)

na wyniku mam podane granice normy bety dla tygodni ciąży i wynika mi z nich że 1-2 tydzień (ale to chyba liczą od zagnieżdżenia) inne normy w necie klasyfikują mnie między 4 a 5 tygodniem od ostatniej miesiączki

chyba jednak zrobię sikacza dla przyjemności patrzenia na 2 krechy :rofl2:

oczywiście boję się żeby coś się nie posrało :sorry:

pati pati witaj :-)

reklama
Do góry